Det kan være, at du synes din kæreste fortjener lidt ekstra denne måned. Måske har i sammen arbejdet hårdt om et projekt, eller arbejdet har fyldt meget, så i slet ikke har haft særlig meget tid sammen. Derfor vil du gerne gøre noget, der gør din kæreste glad, og så i to sammen kan have lidt for jer selv. Det har i begge brug for, kan du mærke. Men hvordan planlægger du noget, der kan overraske din kæreste? Du vil gerne have noget tid alene, men du kan ikke rigtigt bare planlægge en lang rejse, når i begge har et arbejde, der skal passes. Vi har en god idé til dig, læs med.

Et weekendophold, hvor det kun handler om jer

Et perfekt alternativ til en lang ferie, kan være et dejligt weekendophold! Et weekendophold, hvor i er væk bare jer to uden forstyrrelser. I kan lave en fælles aftale om, at telefonen skal være pakket ned, og den kun må tjekkes en gang om morgenen og en gang om aftenen. Det er både en perfekt mulighed for jer to endelig at fokusere på hinanden, men det er også en god mulighed for at få slappet helt, helt af. Hvis i har haft meget at se til, har kroppen højest sandsynligt også kørt på overarbejde, og nu har kroppen også brug for lidt selvforkælelse.

Tag på et weekendophold, og lad hinanden glemme alt det, der kan gøre jer lidt stressede. Det er godt for jeres parforhold og godt for jer selv. Denne overraskelse vil også være mulig at planlægge, fordi du nemt kan finde ud af, hvilke weekender din kæreste har fri uden, at du afslører det for din kæreste, hvad i skal. Det bliver helt sikkert en weekend, hvor i kommer til at nyde hinanden, og i kommer til at slappe helt af.