Det kan være, at du synes din kæreste fortjener lidt ekstra denne måned. Måske har i sammen arbejdet hårdt om et projekt, eller arbejdet har fyldt meget, så i slet ikke har haft særlig meget tid sammen. Derfor vil du gerne gøre noget, der gør din kæreste glad, og så i to sammen kan have […]

Læs mere om Vil du overraske din kæreste? Læs med her

Det kan være meget stressende og trættende, når man har en travl hverdag, hvor der altid skal være styr på både arbejde, børn og de huslige pligter. Sommetider kan man bare have behov for at få lidt ro på det hele og slappe lidt af. Selvom man elsker sit arbejde og familie, kan man have […]

Læs mere om Har du brug for at komme lidt væk og slappe af?

Når vejret bliver gråt og kedeligt i Danmark, så er der rigtig mange mennesker, som søger mod varmere himmelstrøg. Mange danskere ønsker at tage på ferie, når det er dårligt vejr herhjemme. Det er især populært at rejse i skolernes ferie, da dette er den nemmeste løsning, hvis man har børn. Man kan for eksempel […]

Læs mere om Bestil din drømmerejse og få et tiltrængt pusterum

TravelStart er en god rejseside at bestille hoteller på. Udvalget er stort og priserne lave. Det er nemt at anvende siden og sikkerheden er i top.

Læs mere om Bestil hotel via TravelStart

Lastminute.com er en ny og populær rejseside med speciale i slagtilbud på hoteller. Priserne er lave og du kan ofte gøre lidt af et røverkøb på lastminute!

Læs mere om Book hotel på lastminute.com

Hotels.com er en af Verdens mest populære rejsesider når det handler om at booke hoteller. Siden indeholder hoteller fra hele Verden – og de har ofte lavere priser end hotellernes egne sider.

Læs mere om Billige hoteller hos Hotels.com

Expedia er en af Verdens mest populære rejsesider. Expedia er specialister i billige overnatninger på hotel, men du kan også booke fly og bil her. De har prisgaranti så du er sikker på en god pris på din næste rejse.

Læs mere om Garanteret laveste pris med Expedia

Spar penge med DTF Travel – det danske rejsebureau med speciale i billige overnatninger i Europa.

Læs mere om Spar penge med DTF Travel

Bedfinder.com er en tysk side, hvor du kan booke hoteller i hele Verden. Siden er kun på tysk eller engelsk – men til gengæld er udvalget stort og priserne lave!

Læs mere om Bestil hotel via Bedfinder.com