Sommeren er ved at være slut, og dagene bliver kortere og mørkere. Brug den kolde tid til at pleje de indre værdier. Nyd efteråret med hinanden Der er så meget godt ved efteråret… Skovens farver, dejlige varme strikketøjer, en god kop varm kakao og friske minder om sommeren. Find rejsen på dba.dk Brug dba.dk til […]

Læs mere om Find et hyggeligt og romantisk weekendophold på dba.dk

Tripadvisor er et superværktøj når du skal booke hotel på nettet. På Tripadvisor finder du ægte hotelanmeldelser og billeder, som du kan have tillid til, hos TripAdvisor. Millioner af rejsende har nemlig delt deres ærlige anmeldelser af hoteller, bed & breakfast’er, kroer m.m. Du kan tilføje dine egne anmeldelser, og hjælp rejsende i hele verden […]

Læs mere om Ærlige hotelanmeldelser på Tripadvisor

TravelStart er en god rejseside at bestille hoteller på. Udvalget er stort og priserne lave. Det er nemt at anvende siden og sikkerheden er i top.

Læs mere om Bestil hotel via TravelStart

Lastminute.com er en ny og populær rejseside med speciale i slagtilbud på hoteller. Priserne er lave og du kan ofte gøre lidt af et røverkøb på lastminute!

Læs mere om Book hotel på lastminute.com

Hotels.com er en af Verdens mest populære rejsesider når det handler om at booke hoteller. Siden indeholder hoteller fra hele Verden – og de har ofte lavere priser end hotellernes egne sider.

Læs mere om Billige hoteller hos Hotels.com

Expedia er en af Verdens mest populære rejsesider. Expedia er specialister i billige overnatninger på hotel, men du kan også booke fly og bil her. De har prisgaranti så du er sikker på en god pris på din næste rejse.

Læs mere om Garanteret laveste pris med Expedia

Spar penge med DTF Travel – det danske rejsebureau med speciale i billige overnatninger i Europa.

Læs mere om Spar penge med DTF Travel

Bedfinder.com er en tysk side, hvor du kan booke hoteller i hele Verden. Siden er kun på tysk eller engelsk – men til gengæld er udvalget stort og priserne lave!

Læs mere om Bestil hotel via Bedfinder.com