Når du er på forretningsrejse kan det tage energien fra dig, på grund af jetlag. Hvis jetlag generer dig meget på ferien, er der her nogle tips til hvordan du overvinder jetlag.

Følg din normale rutine og undgå at sætte dit ur til den lokale tid. Hold dig til din normale tidsplan, og sørg for at træne, spise og sove som du ville gøre det derhjemme. Kroppen accepterer den døgnrytme vi påtager os, så hvis du følger din normale tidsplan, vil du ikke have noget problem når du kommer hjem.

Når du rejser til et sted med en helt anden tidszone, er det vigtigt at huske at indtage væske. Undgå dehydrering ved at indtage meget væske. Undgå indtagelse af alkohol under rejsen. Hvis du sidder i en situation med forretningsforbindelser, hvor du ikke kan sige nej til en drink, skal du sørge for at du drikker ekstra meget vand.

Hvis du skal flyve tidligt om morgenen, er en god nats søvn alt hvad du behøver. Hvis du ikke kan sove på et fly, må du sove hvor du ellers kan komme til det. Du kan også tage nogle naturlige kosttilskud, der virker søvndyssende, som Melatonins.

Hvis du spiser vitamintilskud til dagligt, skal du sørge for at gøre det på din rejse også. Hvis du glemmer det, må du gerne tage ekstra vitamintilskud når du kommer hjem, som svarer til længden af din tur.

At sove et nyt sted kan godt være et problem. Det kan hjælpe at vænne sig til at sove andre steder. Hvis du ikke kan sove kan du tage Melatonins for at regulere din søvnrytme.

Hvis du følger disse råd, vil du have nemmere ved at undgå jetlag og have masser af energi når du kommer hjem fra din rejse.

Tags: , ,