Er du en af de tusindvis af danskere, der bare ikke kan få nok af selvforkælelse i form af kurophold og wellness? Og har du lyst til at finde ud af, hvordan man får ”serveret” massage og skønhedsbehandlinger på spansk, italiensk og tjekkisk manér? Så er Spa Tours selskabet for dig.

Spa Tours er eksperter i kurophold & spa-ophold som alternativer til de mere traditionelle rejser, hvor den typisk står på eksotiske rejsemål eller sneklædte bjergtoppe. Her kan man vælge og vrage mellem wellness, kurophold, firmature, grupperejser og nytårsrejser til så forskellige destinationer som Tyskland, Kroatien og Slovakiet. Fælles for alle rejsetyper og destinationer er et udpræget fokus på luksus og selvforkælelse.

Så er du til personlig service, og sætter du pris på et stort branchekendskab samt evnen til at gi’ den bedste vejledning, bør der stå Spa Tours på din næste rejse. Besøg www.spa-tours.dk og bliv endnu klogere på en verden af selvforkælelse.

Kom godt fra land med et MasterCard

Har du besluttet dig for at rejse ud i den store verden – måske endda i forbindelse med et spaophold i Østrig – er det afgørende, at du har styr på dine likvider. Det er langt fra alle steder, du kan betale regninger med dit traditionelle VISA-kort, og tvinger du dig selv til at være afhængig af kontanter i den lokale valuta, risikerer du nemt at skulle bruge en masse tid på at jage hæveautomater – tid, du kunne ha’ brugt på at nyde ferien i stedet.

Et MasterCard fra Arbejdernes Landsbank kan være løsningen på den udfordring. Hér får du nemlig et kreditkort, du kan bruge i hele verden og til et utal af formål. Du kan både hæve kontanter og betale direkte i butikkerne eller på caféerne og restauranterne. Som et af verdens mest udbredte betalingskort er det stort set umuligt at finde en butik, der ikke tager imod MasterCard.

Pt. kan kreditkortet anvendes i:

  • 210 lande
  • 1.000.000 pengeautomater
  • 30 millioner restauranter, hoteller og butikker verden rundt.

Endnu en fordel er, at du kan vælge mellem tre forskellige korttyper – alt efter behov:

  • AL-Mastercard evt. med rejseforsikring
  • AL-Mastercard Gold Basic med rejseforsikring
  • AL-Mastercard Gold med rejseforsikring
  • AL-Mastercard Platinum med rejseforsikring.

Med et MasterCard fra Arbejdernes Landsbank kan du få op til 45 dages rentefri kredit på mindst 10.000 kr. – alt efter hvilken korttype, du vælger. Og ud over fornøjelsen ved selve kortet, får du ekstra fordele i form af blandt andet rabat på billeje og Priority Pass, der giver adgang til at besøge mere end 1.000 VIP-lounger i lufthavne verden over.

Læs mere om MasterCard her.