Det er besværligt, at rejse med for meget bagage. Det er der flere grunde til, den ene er vanskelighederne når du skal bære tasken frem og tilbage, og den anden er de ekstra gebyrer, når du tager for meget vægt med om bord på flyveren..

Du må aldrig rejse med genstande som våben, skarpe ting, boremaskiner eller knive – ikke kun på grund af securitytjek i lufthavnen – også for dit eget bedste. Det er heller ikke altid tilladt, at bære våben eller knive i andre lande.

Læs altid vejledningen på billetten grundigt, så du er sikker på hvad du må have med dig, og hvad du ikke må have med dig. Hvis du skal rejse med to forskellige fly, skal du læse vejledningen grundigt, for begge flyselskaber.

Lad være med at tage fødevarer med dig på rejsen, da mange lande ikke tillader indførelse af fødebarer. Visse ting som ananas, kaffe, bær eller oliven kan være tilladt, men i begrænsede mængder og altid i en gennemsigtig beholder.

Du må gerne have væsker med som solcreme, lotion, tandpasta og gel osv., men kun i begrænsede mængder.

Lightere, hamre, sakse, barbermaskiner, og alle skarpe metalgenstande er helt forbudt. Hvis du har brug for nogle af de ting, kan du købe dem når du ankommer til destinationen. Sportsudstyr som golfkøller eller baseballbats og væsker af et lettere eksplosivt materiale er også helt forbudt.

At rejse kan være nemt og ligetil, hvis du sørger for ikke at overtræde reglerne. Hav altid disse råd i tankerne, når du skal pakke til rejsen.

Tags: , , ,