Flere og flere danskere besøger Thailand, og det er der mange grunde til. Thailand har nemlig alt fra kultur, natur og jungler til dejlige temperaturer, lange sandstrande og glade mennesker. Man kan besøge Thailand året rundt, fordi temperaturerne næsten ikke har nogle udsving. Dog skal man være opmærksom på regnvejrsdage, som der helt klart er flest af fra marts til oktober. Derfor strækker højsæsonen sig fra november til marts, hvor der er varme himmelstrøg og færre regnvejrsdage.

Hua Hin og Phuket

To af de mest omtalte destinationer i Thailand er Hua Hin og Phuket. I Hua Hin vil man opleve en helt særlig og anderledes stemning, som er meget afslappet og rolig. Derfor vælger mange ældre mennesker at tage på ferie dertil. Det ser dog ud til, at byen i fremtiden også vil blive besøgt mere af unge turister, fordi sexturismen i højere grad vil ramme byen. Det er også her, at den thailandske kongefamilie ofte holder sommerferie, og derfor er der lavet mange regler om, hvad der må bygges, og der er et stort fokus på miljøet.

Den største ø i Thailand, Phuket, byder på formidable sandstrande. Denne destination er ikke et sted for børn, og man kan derfor nyde en god voksenferie her. Også her har den velkendte sexturisme overtaget. Hvis man er til luksus, glitter, glamour, store hoteller og masser turister, så skal man helt sikkert besøge Phuket i sydvest Thailand.

Når man rejser til Thailand, er man der ofte afsted i mere end en enkelt uge, og derfor kan man nå at kombinere flere rejsemål, så man får set lidt af hvert.

Bestil ferien i sidste øjeblik og spar penge

Uanset hvor i Thailand man lander, vil der vente store oplevelser. For at spare penge og hvis man ikke rigtigt kan tage en beslutning om, hvor man egentlig gerne vil hen, kan det være en fordel at vente til sidste øjeblik med at bestille rejsen. På den måde kan man få fingrene i en fantastisk afbudsrejse, hvis bare man er fleksibel og åben for forskellige muligheder.