Det kan sommetider være nødvendigt at stoppe op i den travle hverdag og tage tid ud af kalenderen til hinanden. Der går hurtigt opvask, bleer og madpakkesmøring i den, og det kan være på tide at skrue op for romantikken og komme et smut væk fra hverdagen. Det er nemlig vigtigt at pleje romantikken i forholdet, så man husker, hvad det var ved hinanden, man faldt for i sin tid. Det kan også være, I er nyforelskede, og derfor har brug for en romantisk getaway for at lære hinanden at kende.

dayz-dk-uniwatches-dk-bestilrejsen-dk

Weekendture har det hele

Skilsmisseraten i Danmark har aldrig været højere, end den er i dag, og det betyder desværre, at flere og flere par går fra hinanden. Derfor er det en god ide at sætte tid af til hinanden, før det er for sent. Dermed ikke sagt, at en weekendtur kan reparere alle forhold – men mon ikke de fleste vil nyde godt af det og alligevel mene, at sådan en tur ikke ligefrem gør ægteskabet værre. Så find kalenderen frem, riv en weekend ud, få børnene, hundene eller fiskene passet og tag på en weekend, hvor I kan udforske hinanden. Du vil med garanti lære din partner at kende på ny.

Hvis I har tid tilovers og gerne vil udenlands, er der altid romantiske rammer i byer som Paris og Rom, hvor I kan besøge hyggelige gader, cafeer og flotte museer. Det er ofte muligt at finde billige flybilletter fra en af de danske lufthavne til de største storbyer i Europa, og derfor kan I spare penge ved at booke hotel og fly hver for sig, så I har flere lommepenge på turen. I kan også vælge at tage på et romantisk ophold i Danmark. Her er der mulighed for at få en god weekend med en masse oplevelser fra fredag til søndag, uden du behøver at finde passet og den franske parlør frem. Tag på weekendophold i Danmark, her er der mulighed for alt lige fra spa og wellness til natur og kultur, og I kan altid komme frem med bil.

Når der skal skrues op for charmen

Hvis I har årsdag, bryllupsdag, eller din partner bare har fortjent lidt ekstra, så er der mange gavemuligheder. Skal du som mand finde en gave til din kæreste, er det altid et hit at købe undertøj, smykker, blomster eller noget til boligen. Det kan være svært for mænd at være kreative og finde den perfekte gave til kæresten. Vi foreslår, at du køber et nyt, smukt ur, som din kæreste helt sikkert vil elske. Armbåndsure kan være både funktionelle og smarte, og de kan pifte dit outfit op, så uret bliver et smykke i sig selv. De fleste webshops har både herre- og dameure, og vi ved, du kan gøre din kæreste glad, hvis du køber et ur – lige meget om det er til en mand eller kvinde. Køb ure her.