Lejrskolen er en af de ting, som man tager med sig langt ind i voksenlivet. Det er en af de ting, som man kan huske. Det kan man, fordi det var noget helt andet, end når man bare sad i klasselokalet og kiggede op på tavlen. Her fik man rent faktisk lov til at opleve tingene på første hånd og det er noget, som kun lejrskolen kan give. Det kan dog måske være en udfordring at finde et godt sted til hele klassen i en helt anden by, men der er heldigvis hjælp at hente.

Oplev landets hovedstad

København er et oplagt sted at tage på lejrskole af flere grunde. For eksempel, så har København rigtig mange ting at byde på – både naturvidenskabeligt og humanistisk. Uanset om man skal på Statens Museum for Kunst eller en tur på eksperimentariet, så er der mulighed for dette her. København har desuden også interessante historiske aspekter og det er oplagt at svinge en tur forbi Christiansborg, hvis det skal handle om samfundsfag. Pointen er blot, at det er en bland-selv-slik-bod af gode muligheder, som man selv kan sammensætte, man skal bare have styr på det praktiske.

Find et billigt sted i København

Når der skal arrangeres en lejrskole, så er det et større projekt, som man skal have styr på, fordi man har med andres børn at gøre og tager dem til en helt anden by. Derfor har man også et ansvar for at have styr på tingene. Man kan dog finde ret gode steder rundt omkring i København at overnatte og det behøves ikke gøres meget dyrt. Der er flere steder rundt omkring i København, som har fokus på lejrskoler specifikt. Disse steder kan man ofte få en god pris og ekstra fordele, så tag et smut forbi hovedstaden og hold lejrskole i København.