Bladene på træerne begynder at blæse af, der ligger kastanjer på jorden, og farverne er brune og gule rundt omkring i naturen. Så betyder det, at efteråret er ved at indtræde. Og det er en årstid, som mange elsker – særligt fordi nu er det efterårsferie for en stor del af danskerne. Det er en ferie, hvor mange gerne vil gå på opdagelse, og det kan du ved at holde efterårsferie på Fyn i Gorilla park.

Gorilla park ligger i Svendborg omkring en halv time fra Odense C, så du kan måske nå en tur til centrum også – hvis der altså bliver tid til det.

Kom på udflugt

Selvom sommeren nu er forbi, og det bliver køligere, så kan du stadig komme til at opleve gorillabrøl og få varmen i Gorilla park. Her er der spændende oplevelser for store og små. Parken er en legeplads for både voksne og børn – det er en klatrepark. Du kan boltre dig mellem store flotte bøgetræer med sjove forhindringer. Blandt andet kan du prøve en sjov svævebane og færdes rundt i trætoppe. Sikkerheden er helt i top. Du er spændt fast, og instruktørerne er grundigt uddannet, så du kan føle dig rolig.

Sådan en udflugt vil give gode naturoplevelser og motion– også i lattermusklerne, som er sundt for krop og sjæl. Prøv en anderledes tur ved at tage i en klatrepark som denne. Når man har brug for en pause, så er der rig mulighed for at få en god bid mad.

Andre idéer til efterårsferie

Af andre idéer i din ferie kan du gøre følgende:

  • Tage i biografen. Der er ofte en sjov efterårsfilm for hele familien
  • Lave figurer ud af kastanjer, som I selv har samlet
  • Samle blade som I kan lave billeder med eller andre dekorationer
  • Bage en god kage, som I kan nyde til et godt brætspil