Stressede og hektiske hverdage fyldte med gøremål og forpligtelser gør at man ind i mellem godt kan forkæle sig selv med en lille storbysferie. Det er en god måde at få et afbræk fra den stressede hverdage, fordi nogle gange har man bare behov for at komme lidt væk og opleve noget andet. Det behøver ikke nødvendigvis at være en hel uges ferie, hvor det kræver en hel del planlægning med arbejde. Men blot en weekendtur til et nyt sted kan i mange tilfælde gøre underværker.

Når der er tale om sådanne korte weekend get aways, er det oplagt at tage på storbyferie, men hvorfor ender man altid i London, Paris eller Berlin? Der findes mange andre dejlige storbyer rundt i Europa som er helt fantastiske, og man kan komme afsted for billige penge. Så hvorfor vælge de samme destinationer – hvad med at gøre noget andet og opleve en ny by? Hvad med at tage til Dublin?

Billig tur til Dublin

Dublin er en ofte overset perle, når det kommer til kortere ferier, men det er faktisk et godt og billigt alternativ til mange af de andre typiske storbydestinationer. På www.bptravel.dk kan du for eksempel få en tre-fire dages tur for under 2.000 kr. pr. person. Her kan du også blive klogere på destinationen og finde inspiration til, hvad du kan foretage dig på dit besøg i Dublin. For eksempel foruden god mad og øl og smukke historiske bygninger kan Dublin også byde på gåture langs flodens Liffeys breder eller afslappede picnics i nogle af byens mange grønne oaser. Dublin, den oversete perle, kan altså alt det, de andre byer også kan – så hvorfor ikke opleve noget nyt, når I alligevel skal af sted?

Spar tid og penge med kabinekufferter

Når det kun drejer sig om en forlænget weekend, er det sjældent nødvendigt med særligt meget bagage. Faktisk kan det være en fordel at nøjes med en håndbagagekuffert hver, for på den måde slipper I for ventetiden ved bagagebåndet, ligesom I kan komme noget senere til lufthavnen, når I skal hjem igen. Derudover er billetterne også billigere, hvis man kun rejser med håndbagage.

Samtidig kan uheldigt jo være ude, og bagagen kan forsvinde. Når ferien er så kort, vil det virkelig være ærgerligt at skulle bruge tid og energi på en forsvunden kuffert i stedet for at bruge tiden på at se og opleve byen. Derfor vil det på sådan en forholdsvist kort tur give rigtig god mening at nøjes med håndbagage. I skal dog være opmærksomme på, at flyselskaberne hver især har deres egne standarder for de maksimale mål på håndbagage, og at en kuffert, I kan have med i kabinen i det ene flyselskab, måske bliver nødt til at være tjekket ind hos et andet selskab.

Stort udvalg af kabinekufferter

Af og til er det også meget godt at lige kigge, hvad man har af rejsekufferter derhjemme. Det kan være at nogle af dem er slidte, for store eller for små. Det kan også bare være at man trænger til at forny sine rejsekufferter. Står I og mangler en kabinekuffert, eller jeres nuværende er for stor, er der heldigvis hjælp masser at hente online, hvor der er mange muligheder. Det kan være lidt udfordrende at finde rundt i de mange udbydere, men du kan roligt starte med at hente hjælp her, hvor I kan købe kvalitetskufferter med store rabatter. Udvalget er bredt og stort, hvor I kan finde lige den størrelse og farve, der passer til jer, og så er I ellers klar til at få et pusterum på en storbyferie.

Tags: , , ,