Det kan være rigtig sjovt at tage på storbyferie, og en af de mere unikke byer, man bør opleve, er Tokyo. Mange vælger at rejse rundt i Europa, men man kan finde nogle helt exceptionelle byer, som adskiller sig rigtig meget fra den danske kultur, hvis man bevæger sig ud over de europæiske grænser. Hvis man gerne vil opleve en by, som er både sjov, farverig og teknologisk foran de fleste, så er Tokyo uden tvivl stedet. Det er klart, at man skal betale lidt ekstra for transporten, når man skal længere væk, men det er helt sikkert det værd i sidste ende. Hvis man ikke lige har pengene lagt til side, kan man altid tage et lån via internettet, så man ikke behøves mangle noget på ferien. På den måde kan man få den bedste ferie, uden at skulle gå på kompromis med sine ønsker og de oplevelser, som byder en, når man er afsted.

Ting man bør opleve i Tokyo

Tokyo er et eventyrligt sted, og der er så mange nye og spændende ting at se, som adskiller sig helt og aldeles fra alt, man er vant til hjemme i Danmark. Japan er generelt et land, som er teknologisk foran de fleste, og det ser man især i Tokyo. Ud over det, så er der også en by, hvor man kan opleve både sjove og farverige aktiviteter og steder, samtidig med at man kan nyde det lækre japanske køkken, som imponere de fleste.

En af de ting, man ikke må misse i Tokyo, er nogle af deres mange temacafeer. Man kan finde alt fra kattecafeer, hvor man kan kæle med dyrene, til monstercafeer, hvor de ansatte er udklædt i sjovt tøj og ofte opviser et show, som kan underholde gæsterne.

Shopping er også et must, når man er i Tokyo. De har både alle de kendte mærkebutikker, men ud over det har de også en hel del alternative butikker, hvor man kan finde unikt og anderledes tøj. Når man alligevel er ude og shoppe, bør man også se verdens største og mest kendte kryds, som ligger i Shibuya, hvor der er masser af muligheder for shopping.

Tokyo er et sted, som byder på mange sjove oplevelser, og nye trends, samtidig med at man let kan støde på et tempel inde i en rolig park, som adskiller sig helt fra storbylivet. Det er et fascinerende sted, hvor man kan se lidt af hvert, og få en god blanding af historie og det moderne storbyliv.