Længes du efter de kridhvide pister og den kølige vind i ansigtet, når du suser igennem den nyfaldne, skinnende sne? Savner du en aktiv ferie, hvor du kan opleve ubegrænset og fantastisk natur, så langt øjet rækker? Måske er det så ved at være tid til at planlægge årets bedste skiferie.

Pisterne kalder på dig

Skiløb er for alle – store som små, og så er det en anderledes måde at holde ferie på. Men det er absolut en god måde at holde ferie på, hvad enten du skal på tur med en flok venner eller familien. For både den øvede og nybegynderen er der et væld af muligheder for oplevelser og uforglemmelige minder – så du kan godt begynde at glæde dig allerede nu! Når først skiene er spændt på, er det kun flere timers sjov og udfordrende skiløb, der er på programmet.

 

Ikke nok med at pisternes uberørte sne kalder på dig, lige fra du ankommer, så kan du på en skiferie også komme til at føle den ultimative frihed. Når du suser ned af de stejle pister i solens klare stråler, er det kun dig, der sætter grænserne. Du får mulighed for at slå dig løs og boltre dig på flere kilometer bestående af en lang række forskellige pister med den sværhedsgrad, som passer til lige netop dig og din erfaring med de snedækkede flader.

 

Efter en dag hvor pulsen har været helt i top, og du har følt, hvordan farten ned af pisterne har fået tårerne til at trille ned af kinderne, er der ikke noget bedre end en varm afslutning. Med røde kinder og mange oplevelser rigere kan du således læne dig tilbage og nyde aftenens lune tilbud, mens du ser tilbage på dagens strabadser og overvejer, hvordan morgendagens program skal tage sig ud.

Oplev smukke Grandvalira

Er du klar til at spænde skiene på og opleve 210 kilometers pister? Så er Grandvalira, Andorras største skiområde, lige noget for dig. Med det store areal er der næsten ingen køer ved lifterne, og du har derfor mulighed for at sætte din egen dagsorden. Sun Tours har hoteller spredt ud over hele Granvalira, der sikrer uanede muligheder for piste-skiløb. Overalt vil du blive mødt af imødekommenhed, hvad enten det er hos liftpasseren eller personalet i en af restauranterne. Læs mere om det store udvalg af skirejser og sammensæt den bedste skiferie for dig og din familie.