Når du har arbejdet og stresset i flere uger, måneder eller måske år har du brug for ferie. Når det bliver sommer er det tid til ferie. Alle elsker sommerferien, det er kun pengepungen, der ikke har det godt i sommerferien. Men du behøver ikke bekymre dig om pengene i din sommerferie, her er et par tips til en billigere sommerferie.

Det første du kan gøre er at google ’turisme’. Så vil du kunne finde en masse ideer til steder du kan tage ud og se. En anden god idé er, at besøge en gammel ven eller slægtning der bor langt væk fra dig. At besøge gamle venner vækker en masse minder, og det får dig til at føle dig ung. Der er ikke noget sjovere, end at være tilbage i ens unge dage.

Hvis du er eventyrlysten og vil prøve noget nyt, så er trekking, camping, paragliding, kanosejlads, rafting eller ridning nogle sjove aktiviteter. Hvis det er for vildt, kan du gå en tur på museum, i parken, til karneval eller på en messe. Det kan også være sjovt at tage dine børn med til børnekoncert.

Hvis du kun har kort sommerferie, og du har brug for en ferie, kan du tage et to eller tredages ophold på et sted der ligger tæt på din egen by, eller måske i din egen by. Det vil få dig til at slappe af, og give dig energi til at skulle tilbage på arbejdet de næste par måneder.

Hvis du vil have flere ideer til aktiviteter i din sommerferie, kan du søge på nettet eller besøge det lokale turistkontor. Men skynd dig – inden de gode tilbud er væk.

Tags: , ,