I august måned 2020 blev der solgt 1400 sommerhuse i Danmark. Det er 25% mere end sidste år på samme tid. Samtidigt lejes 45000 sommerhuse ud i Danmark. Allerede nu melder mange sommerhusudlejere om udsolgt udsolgte huse i 2021.

Hvis man har brug for at slippe væk, hoppe i varmt spabad eller vesterhav, og bare glemme lidt af den virkelige verden i sommeren 2021 – så er det nu, man skal booke sit sommerhus. Der er nemlig ikke mange sommerhus drømme tilbage.

Hvor skal vi hen, hvor skal vi drømme?

Der er nogle, der er nærmest professionelle i at booke det sommerhus der leverer lige hvad de ønsker for en sommerferie. Der er også dem, som ikke helt ved, hvad det er de leder efter? Men der er heldigvis god hjælp for det også – find et sommerhus her.

Hvad nu hvis man ikke rigtig ved hvor sommerhus drømmen findes?

Det er måske ikke så galt – at man ikke ved hvor man finder ens drømme sommerhus. Det dejlige ved drømme er, at de kan realiseres mange steder. Så det gør slet ikke noget, at man bor i et bestemt sommerhus på én tid af året ét sted i landet, og et helt andet sted en anden gang.

Det vigtigste er, at man mærker lidt efter hvilke omgivelser man ønsker sig hvad end det er marker, skov, hav, heste og bondegårde, tæt på byliv eller komplet stilhed.

Man skal gribe chancen mens man har den

Lej sommerhus på Læsø, Fyn, Sjælland, Fanø, Nordjylland. I Danmark har mange muligheden for den bedste ferie de nogensinde har haft.

Når man har fundet ud af hvad det er for generelle ønsker man har – som findes mange steder i Danmark – så kan man kigge lidt nærmere på hvordan sommerhuset skal se ud. Ønsker man et gammelt træhus, hvor skufferne i køkkenet er fra 1960 og skal have et ekstra skub? Vil man gerne leje et sommerhus på Læsø, hvor man kommer ud på en ø og bliver afskåret fra resten af verdens ræs? Har man brug for spabad og sauna og varme i gulvet? Er det den store terrasse i solen der trækker, hvor man kan læse sin bog, eller gåture lige fra døren til skoven man kan forsvinde ind i?

Det vigtigste er, at man husker, at der er få drømmehuse tilbage for 2021, og at det er sundt, at man vælger lige netop det man selv har brug for.