airport-1105980_1920Hvis du har intentioner om at medbringe sexlegetøj på ferien, så handler det naturligvis om at få det pakket ordentligt. Hvis der er tale om en ferie, hvor du selv kører, så er det selvfølgelig ikke nær så vigtigt, at det er pakket forsvarligt, da der ikke er andre end dig og familie eller venner, der skal være med i bilen, og du skal heller ikke igennem en form for sikkerhedstjek. Hvis du derimod skal flyve på ferie, så er det langt mere relevant, at du får gennemlæst denne artikel, hvis du har intentioner om at medbringe sexlegetøj til ferien. Her får du et par gode tips til, hvordan du pakker dit sexlegetøj på mest forsvarlig vis, inden du skal med flyet på ferie.

 

  1. Tag batterierne ud

Først og fremmest, så skal du selvfølgelig sørge for at tage batterierne ud. På den måde er du nemlig sikker på, at du ikke ender med at stå i en situation, hvor det ender med at tænde sig selv og du derfor bliver holdt tilbage i sikkerhedstjekket el.lign., fordi de frygter at det er en bombe eller en anden form for farlig anordning. Det lyder måske en kende overdrevet, men der er faktisk set rigtig mange eksempler på, at folk er blevet tilbageholdt af sikkerhedspersonalet, fordi de har troet at deres sexlegetøj har været en bombe eller deslige. Det er ikke ligefrem den sjoveste oplevelse, at skulle stå i en sådan situation og dermed heller ikke ligefrem den bedste start på din ferie.

 

  1. Pak det ind i en æske

Der er flere grunde til, at det er en god idé at du pakker dit sexlegetøj ind i en æske, hvis du gerne vil have det med på din ferie, men det handler først og fremmest om, at det ikke virker som en faretruende genstand, hvis du har det liggende i en boks. Det handler dog lige så meget om, at det er bedst at holde det for sig selv af hygiejnemæssige årsager. Hvis du vælger at opbevare dit sexlegetøj sammen med dit tøj, dine beskidte sko og deslige, så kan det meget hurtigt ende med at blive lettere uhygiejnisk. Hvis du ikke har mulighed for at opbevare det i en æske, så bør du som minimum holde det adskilt i en plastikpose.

 

  1. Opbevar det altid øverst

Hvis du er typen, der ønsker at være diskret omkring dit sexlegetøj, så kan dette punkt naturligvis godt virke en anelse mærkeligt. Faktum er dog, at det altid er en god idé, at du sørger for at have dit sexlegetøj opbevaret øverst i din kuffert. Du kan nemlig risikere at du bliver tilbageholdt i kontrollen og derfor skal du også meget gerne hurtigt kunne tage dem frem, så de kan se, at der blot er tale om noget så ufarligt som sexlegetøj. Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen, så sørg for at opbevare dit sexlegetøj øverst i din kuffert.