Erhvervsrejser er den ideelle mulighed for at kombinere faglige arrangementer med det sociale og gode oplevelser, så man kan komme tilbage på arbejdspladsen med fornyet energi og inspiration. Det er derfor særdeles gavnligt for en virksomhed at sende medarbejdere på erhvervsrejser af og til, da det åbner op for mange muligheder rent forretningsmæssigt, men også fordi der er mulighed for at give medarbejderne fælles oplevelser, hvilket vil kunne styrke samarbejdsevnen hjemme på arbejdspladsen. Desværre bliver mange stoppet af den lidt omstændelige proces, som planlægningen af sådan en rejse hurtigt kan blive. Det behøver heldigvis ikke være nogen hindring, for det er langt fra besværligt at tage på erhvervsrejse, hvis man lader professionelle varetage opgaven med planlægning af alt det praktiske og således kun behøver at koncentrere sig om det indholdsmæssige selv. Ved at lade andre tage ansvaret for erhvervsrejsen er der også rig mulighed for at få den bedst mulige oplevelse. Professionelle, som har været i branchen i mange år, vil have en del kontakter rundt om i verden, hvilket sikrer, at den bedste og mest prisvenlige løsning findes. Derudover vil de oftest have en række af forslag til, hvordan rejsen kan optimeres og blive mere speciel.

Tydeliggør kriterierne og få den ønskede rejse

For at erhvervsrejser bliver en succes, er det vigtigt, at de ønsker og behov, som der måtte være, imødegås. Derfor bør man overveje hvilke kriterier, der er vigtigst i forbindelse med en forestående rejse, således at rejsebureauet kan finde frem til en optimal løsning. Først og fremmest skal beliggenheden bestemmes. Her vil det ofte være konference- og mødefaciliteter, der afgør lokationen. Mange ønsker, at hotellets beliggenhed bliver i nærheden af dette, da det mindsker transporttiden. Netop transport er en anden faktor, som mange finder vigtig. Kort og komfortabel transport er i mange tilfælde essentielt, så der er mulighed for at lade op og være frisk og veludhvilet ved ankomst. For andre er fleksibilitet vigtigere, da der skal være mulighed for ombooking af flytider og lign., eller også kan der være et ønske om at benytte et bestemt selskab. I forhold til transport kan der også være ønske om billeje. Noget, som kan være svært at gennemskue selv, da priserne svinger meget og er inklusiv forskellige ting ved de forskellige udlejere. Det kan derfor være fordelagtigt at få hjælp fra rejseselskabet til bestilling af billeje, så der står en bil klar til brug, lige når der er behov for det. Derudover bør man også overveje, om erhvervsrejsen skal indeholde sjove elementer. Der er som oftest rig mulighed for at få spændende oplevelser og hyggelige stunder på forretningsrejser. Her vil et rejsebureau kunne hjælpe med at finde ud af hvilke oplevelser, der er spændende i den pågældende by. Hvis flere fra medarbejderstablen er afsted sammen, kan sådanne oplevelser være med til at styrke sammenholdet. Fra ledelsens side er det ydermere en mulighed for at vise medarbejderne, at der sættes pris på dem. Alle kriterier skal selvfølgelig overvejes nøje med udgangspunkt i budgettet. For at sikre at man får mest for pengene, bør man kontakte et erhvervsrejsebureau i god tid. På den måde er der størst mulighed for at få det bedste tilbud med det rette fly, de bedste hoteller og de mest passende tidspunkter til fordelagtige priser.

Få hjælp til arrangeringen af alle typer af erhvervsrejser hos B2B Travel

Hvis I har brug for hjælp til planlægning af erhvervsrejser, kan B2B Travel være behjælpelig hermed. B2B Travel har gennem 25 år samlet et omfangsrigt netværk, lokalkendskab og stor erfaring med arrangering af erhvervsrejser. Her er jeres behov og ønsker i højsæde, og det prioriteres at skabe det perfekte udgangspunkt for netop jeres forretningsrejse. B2B Travel tager sig af grupperejser til hele verden med afrejse hver dag og kan stå for alt fra basale opgaver til mere krævende opgaver. Hvis formålet blot er forretning, og booking af fly og hotel og beliggenhed og tid er det vigtige, står B2B Travel klar til at finde den mest hensigtsmæssige løsning, så erhvervsrejsen går gnidningsløst. Hvis I har specielle ønsker eller specifikke krav til rejsen, tilbyder B2B Travel også skræddersyede løsning for Erhvervsrejser i alle udgaver, hvor det kun er jeres fantasi, der sætter grænserne.