Cuba er et lidt utraditionelt rejsemål for mange danskere. De fleste danskere er velbevandrede turister i lande som Spanien, Frankrig, Tyskland, Norge og Sverige. Men selvom Cuba kan virke lidt for eksotisk og ”out there”, så er det nemt at skabe sig den perfekte ferie i Cuba. En ferie, hvor man kommer ind under huden på cubansk kultur og får en unik oplevelse, der ikke findes i Europa.

Cuba er et på mange måder et oplagt rejsemål. Cuba er den perfekte blanding af smuk natur og en storslået historie og kultur, der kommer til udtryk overalt – både i gadebilledet i Havana, men også i de mindre landsbyer på landet. Hvis du vil vide mere om rejser til Cuba, og hvordan man tilrettelægger den perfekte ferie, så læs med her.

Bestil en pakkerejse

En pakkerejse til Cuba kan være en rigtig god løsning, uanset om man har været i Cuba før eller om det er første gang, man sætter fødderne på cubansk jord. En pakkerejse er især en god idé, hvis man ikke er den mest sikre turist og gerne vil have et let løst program at følge. Med en pakkerejse er man sikret, at man kommer vidt omkring, får set de væsentligste seværdigheder, men samtidig har man også friheden til selv at gå på opdagelse.

Mange muligheder

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til rejser til Cuba. Det er derfor vigtigt, at man gør op med sig selv, hvad man gerne vil i Cuba. Vil man bare gerne opleve bybilledet i Havana, eller er det naturen og landsbyerne, man har lyst til? Det kan også være, man gerne vil til Trinidad, eller ud og besøge de mange fantastiske badestrande. Find Cuba rejser her og gå på opdagelse i det store udvalg af rejser. Der er noget for enhver smag!