Dagens rejsetip går ikke ud på at fremhæve et luksuriøst hotel, destination eller noget andet. I stedet vil vi blot opridse de altid omdiskuterede regler inden for flyaflysninger, eller flyforsinkelser. Læs med.

Rigtig mange danskere går glip af deres kompensation ved aflyst fly eller flyforsinkelse. Hele 70% af dem som i princippet er berettiget til at få en erstatning på helt op til 4.500kr pr. flypassager søger, eller overvejer aldrig at søge deres berettigede kompensation.

Har du overvejet at søge din kompensation?

Måske har du været ude at rejse for nyligt, hvor enten dit fly var aflyst eller forsinket. I så fald kan du være én af de mange, som har ret til få godtgjort helt op til 4.500kr. Dog kan det være en jungle for mange danskere, at håndtere de mange forskellige regler der er inden for flybranchen. Ligeledes er det heller ikke nemt at argumentere for noget, man ikke er 100% sikker på hvordan loven i princippet hænger sammen. Man skal nemlig være opmærksomme på en række forskellige ting – blandt andet, at det ikke er helt ligegyldigt om ens flyrejse er inde/ udenfor EU.

Få indhentet din erstatning ved flyforsinkelser, eller aflysninger allerede i dag.

Søg rådgivning for at sikre din sags vinderchancer  

I den forbindelse opstod forretningen Easyflighthelp, som dagligt hjælper mange danskere med at få deres kompensation indhentet. De kører hele sagen for dig, og alle sagsomkostninger er helt gratis, med mindre der indbringes et tilgodehavende. Derfor kan det være en god idé at undersøge via en nem og enkel formular, opsat på deres hjemmeside, om man har noget til-gode i den enkelte case.

Ifølge Eurocontrol og Coda viser det sig, at hele 1200 passagerer bare I Københavns lufthavn dagligt udsættes for aflysninger eller forsinkelser. Det er meget bemærkelsesværdigt, at hele 840 af dem ikke søger nogen form for hjælp eller erstatning.

At rejse er at leve sagde HC Andersen engang, og det er i dag et ordsprog rigtig mange lever efter. Samtidig må vi også erkende, at noget af det værste ved rejsen er flyvetiden, samt den transittid man har i lufthavnen. Denne forstærkes kun ydermere, hvis du ikke kommer afsted som planlagt. Undgå disse ekstra stresssymptomer som det giver, og overlad arbejdet til professionelle hænder.

Tak fordi du læste med på bestilrejsen.dk. Dette var blot et tip og en opfordring til alle danskere, således vi får gjort noget ved alle de flyselskaber der ikke kan overholde deadlines.