Skal du snart ud og rejse igen? Det er så fedt, alle elsker at rejse. Men er du en af dem, der for eksempel har 3 tasker på dig i forskellige farver og former? Det er ikke særlig fint og passer ikke sammen. Her vil du få tips til hvordan du kan rejse stilfuldt næste gang. Det er faktisk meget enkelt.

Hvad har jeg brug for?

Det første man skal sørge for, er at have nogen form for rød tråd i sine tasker. Det er okay at have flere forskellige tasker, dog ikke fra forskellige mærker og endda i forskellige farver. Det bliver simpelthen et rod. Man kan prøve at bruge en stor nok kuffert, sådan at man kun har en kuffert og så håndbagage. Det er lettere at holde styr på for en selv, og så ser det også bedre ud.

Ude af højsæson, holder mange hjemmesider og butikker kuffert udsalg. Hvis man er heldig, kan man gøre et kup og hermed spare en masse penge.

Nu har man kufferten og hvis man for eksempel køber en grå kuffert, så sørg for at håndbagagen også er grå. Man kan også have en håndtaske som går med farven grå, som for eksempel sort. Bare sådan at man ikke har en grå kuffert, en lilla håndbagage og en blå rygsæk. Det ser jo ikke så godt ud.

Det sidste tip er med hensyn til beklædning. Sørg for at have noget behageligt på, men alligevel pænt. Man kan sagtens tage et par joggingbukser på, men så skal du til gengæld have en fin trøje på med smykker osv. Sådan at der kommer en fin balance. Tag endelig smykker og make-up på. Dog skal man ikke overdrive med make-up. Bare noget minimalt, så man måske ikke kan se renderne under øjnene efter den dårlige nats søvn på flyet.