Det er de færreste mennesker, der ikke kan lide pølsehorn, og de er ofte et kæmpe hit blandt store som små. Pølsehorn er nemme at lave, og de får helt sikkert munden til at løbe i vand! Server dem for dine fødselsdagsgæster, dine børn, eller spis dem blot helt selv – det er helt op til dig.

Pølsehorn – opskrift til madpakken

Der er mange mødre, der elsker at have fryseren og køleskabet fyldt med små nemme madpakke ideer, der kan give lidt ekstra liv til rugbrødsmadderne og grøntsagsstængerne. Her er nogle af de elskede favoritter blandt andet pølsehorn, små sunde pizzaboller, snackbarer med nødder eller nemme rugbarer. Men der er ingen tvivl om, hvad de fleste børn ville vælge – nemlig pølsehorn. Pølsehorn kan spises på alle tider af dagen, og de er specielt egnede som eftermiddagssnack, som kan spises i bilen på vej hjem fra vuggestuen, børnehaven eller skolen. Den perfekte pølsehorn opskrift er altså den helt store lifesaver for alle forældre, der hver dag står i det genkendelige madpakke-show.

Pølsehorn opskrift – bløde og luftige

Der findes jo ualmindeligt mange forskellige pølsehorn opskrifter. Dem vi bedst kan lide, er de bløde og luftige af slagsen, og så med en god kvalitets pølse inden i. Sommetider kan man også bage pølsehornene med en smule ketchup, men det kan man blot variere og skifte ud, som man synes det passer. Vil man gerne have lidt luksus ind i sine pølsehorn, kan man pynte dem med en smule sesamfrø, eller hvad du lige har af frø og kerner i dine skuffer. Sammen med en god pensling med æg, så gør det altså bare lige pølsehornene ekstra flotte at se på.

Det smarte ved pølsehorn er, at de kan laves på forhånd, fryses ned, og derefter tages op, når man skal bruge dem. Lav dem eksempelvis på forhånd, når du skal have børnefødselsdag. På denne måde kan du blot tage pølsehornene op på dagen, og du skal ikke tumle rundt i køkkenet, inden du får gæster. Det er smart og nemt, og der er garanti for, at din pølsehorn opskrift er et hit hos børn såvel som voksne. Er du stadig på udkig efter den perfekte opskrift på pølsehorn, så kan du lige her se en lækker pølsehorn opskrift.