Kunne du godt tænke dig at komme på sådan et rigtigt eventyr? Vidste du, at store del af USA’s befolkning slet ikke rejser uden for USA i løbet af deres liv, fordi der er så meget at opleve der? Derfor vil et oplagt eventyr for dig være at tage på rundrejse i USA. En rejse du aldrig vil fortryde, og som du vil huske tilbage på resten af dine dage, fordi der er så mange indtryk. Det kan dog være besværligt at planlægge en rundrejse, da der er mange ting, som man skal til- og fravælge. Planlæg ferien i din fritid så du er sikker på, at der bliver brugt nok tid på turen.

 

Oplagte destinationer i USA

Der er nogle populære byer og stater i USA, som du kan besøge, hvis du skal på rundrejse. Og der er også masser af andre steder, du også kan besøge. Det kommer naturligvis an på, hvor meget tid du har i forhold til, hvor meget du kan nå. Der er rig mulighed for at flyve fra sted til sted i USA, så du kan besøge destinationer, der ligger langt fra hinanden. Men her er nogle idéer til oplevelsesrige steder, som du kan besøge i USA:

 

  • New York: Byen der aldrig sover. Her er der altid gang i byen. Det bliver ikke mere storbyferie end i denne by. Her er masser af shopping og attraktioner, du kan se. Tag på verdenskendte museer, kom i teater, prøv alle madspecialiteterne som burger, bagels og amerikansk breakfast. Desuden skal du besøge Central Park, som du kan bruge en helt uge på bare at udforske.
  • San Francisco: Her kan du opleve stejle bakker, som du aldrig har set før, du kan besøge den berygtede fængselsø Alcatraz og se Golden Gate Bridge. Besøg Chinatown, som er den største kinesiske by uden for Asien.
  • Grand Canyon: Her vil du få naturskønne oplevelser. Du kan blandt andet opleve Colorado River, eller komme i den nationale naturpark, hvor du kan opleve et bjerglandskab, som er helt særligt og storslået.
  • Chicago: Denne by er oftest lidt overset, men er også en virkelig fed storby. Placeringen er ned til Lake Michigan og kanaler, som gør byen helt unik. Der er også masser af skyskrabere og spændende arkitektur. Desuden kan du også bade i The Magnificent Mile.
  • Los Angeles: Denne er blandt danskernes yndlingsdestinationer i USA. Her kan du opleve det kendte Hollywood skilt og Beverly Hills. Desuden kan du se det populære walk of fame, filmstudie og forlystelsesparker i særklasse. Der er også fantastiske strande som Santa Monica.
  • Florida: Her får du både hvide sandstrande og godt vejr. Florida har også stor forlystelsesparker i Orlando og ekstreme naturoplevelser. Der ef også mulighed for at gøre virkelig gode shopping kup.