Sommerferien banker på døren og trangen til varmere himmelstrøg og ukendte sandstrande stiger. Ferier kan være dyre, og det samme kan hverdagen. Der er faste udgifter som eksempel husleje, brændstof og institutioner, og så er der de udgifter, som mange måske ikke tænker over.

Fitness

Et fitness abonnement kan sluge mange penge, specielt hvis det står ubrugt hen måned efter måned. Oftest kan et fitness abonnement sættes i bero, hvilket kan spare penge fremfor at lade det trække sommeren over. En anden løsning er helt at melde sig ud af fitness centeret, og i stedet træne på en anden måde. Dette kan eksempelvis være ved at løbe ture og træne i skoven.

 

Musiktjenester

En anden pengesluger er diverse musiktjenester. Her kan man spare penge ved at oprette deleabonnementer, hvor man kan dele op til fem personer og mindske prisen. Derudover findes der også diverse tilbud til studerende, hvor prisen også er væsentlig lavere. En sidste mulighed kan være at overveje, om man kan leve med reklamer, hvis dette frigiver lidt ekstra penge i sidste ende.

 

Tv pakker

TV pakker er dyre, specielt hvis man ønsker de større pakker. Det kan være værd at undersøge, hvor mange kanaler man egentlig gør brug af jævnligt og eventuelt skifte til en mindre pakke. En anden løsning kan være at afmelde sin tv pakke og i stedet gøre brug af diverse streaming tjenester, som frit kan frameldes i de perioder, hvor man ikke bruger dem.

 

Snacks

En pakke nødder i ny og næ eller to go kaffe virker måske ikke som en stor udgift på stedet. Men samlet set hober de sig op. De er til gengæld nemme at spare på, det handler blot om forberedelse. En kaffe kan sagtens laves hjemmefra og medbringes i et to go krus. På samme måde er det en god ide at medbringe en vandflaske hjemmefra, samt blande eksempelvis en skål med nødder.

 

Alle disse punkter kan hurtigt sluge en del penge, og besparelserne kan derved være store ved at skære ned. Dette betaler selvfølgelig ikke hele ferien, men hjælper godt på vej. For at nå det sidste stykke vej kan et lån være en mulighed. Det eneste du skal gøre er at udfylde en ansøgning, hvorefter du modtager de lånmuligheder, der passer bedst til dine behov.