At rejse betyder ikke altid at du er på ferie. Der kan også være andre grunde til rejsen, som arbejde eller studie. Når du er på ferie behøver du ikke at tænke på motion og slankekur, fordi ferien er beregnet til sjov og fritid. Men når det kommer til forretningsrejser, skal du være forsigtig hvis du vil passe din sundhed og træning.

Jeg føler mig skyldig, når jeg kommer hjem fra en 5-dages forretningsrejse, og er nødt til at starte forfra med at komme i form og den vægt jeg havde, før jeg tog af sted. Derfor anbefales det, at du overholde din træning og kostplan når du er på forretningsrejse, så man så du ikke mister dine mål. Selv om det er svært, at holde fast i træning og sund kost, når du er på forretningsrejse, er det ikke umuligt. Her er nogle ting, du kan gøre for at gøre forretningsrejsen sundere.

For at holde træningen kan du tage løbesko med og løb en tur. At løbe er aldrig svært, da det ikke kræver nogen form for udstyr. Selv om klimaet kan være en hårdt, kan du bruge din motivation til at komme igennem. Du kan tilføje selvbærende styrketræning som squats, armbøjninger og mavebøjninger.

For at spise sundt, skal du tjekke dagligvarebutikkerne i området eller helsebutikker, og købe nogle tilberedte grøntsager og sunde retter. Så kan du holde dig fra fastfood.

Det er ikke altid praktisk at bevare sundheden når du rejser, men det eneste du behøver er motivation – så bliver det hele meget nemmere.

Tags: , ,