Når man holder sommerferie, vil man gerne have at den bliver så spændende og anderledes, at man kommer til at tænke tilbage på den. Du ønsker ikke at gå glip af nogen af de ting, der kunne være spændende, fordi budgettet ikke er til det. Hvorfor ikke spare pengene på mad og transport. Her kan du spare penge, men samtidig er det en mulighed for at holde dig sund.

Hvis du tager på sommerferie i din egen bil skal du sørge for at medbringer tørre snacks som kiks og knækbrød. Du kan også pakke lidt kuvertsmør. Små snackpakker med nødder og frugter eller grøntsagssnacks er gode til børnene.

Hvis du skal leje en lejlighed, er det en god ide at medbringe alle de tørre ingredienser hjemmefra. De våde ingredienser, som æg kan købes når du kommer frem.

Et sjovt alternativ kunne være at spise hos dem du lejer lejligheden af. Det vil koste mere end at lave maden selv, men ikke nær så meget som det koster at gå på restaurant hver dag.

Hvis du helst vil spise et af dine måltider ude, så er frokost en god ide. Mange restauranter har frokost tilbud, så du kan få lidt ekstra, og gemme noget til aftensmaden i lejligheden.

Husk altid at have drikkevarer på dig, så du undgår at købe dem på tankstationer. Det er altid dyrere på tankstationer end i supermarkedet.

Din sommerferie skal nok blive spændende og sjov hvis du bruger disse ideer til at spare på budgettet. Hvis du planlægger ferien, kan du både spare på madbudgettet og holde dig sund på ferien.

Tags: , ,