Hvis du er lige som de fleste af os andre, får du taget en masse billeder, når du er på ferie, men ikke set på dem igennem bagefter. Det er rigtig ærgerligt, fordi der ofte er en masse gode billeder af dig selv, dine venner og din familie iblandt dine rejsebilleder. Det kan derfor være en god ide at få gjort noget ved billederne, så du får dem set og bliver mindet om alle de gode stunder, du har haft, når du har været på ferie. Det kan for eksempel være ved at lave en fotokalder. De forhandles her blandt andet.

Med fotokalenderne kan du have et nyt billede for hver måned i året. Det kan være en god måde at mindes ens ferie på. Hver gang du ser billedet, vil du se en god stund med familie og venner og blive mindet om, at det må I snart gøre igen. Det kan være med til at inspirere dig til at rejse mere.

Giv en rejse i gave – sig det med en kalender

Hvis du overvejer at give nogen, du holder af, en rejse i gave, kan det være sjovt at lave en kalender med billeder derfra. Det kan for eksempel være, hvis du skal til Malta. Så kan du finde en masse flotte billeder af alle de ting, som I kommer til at se sammen på Malta. På den måde kan den, der får gaven gå og glæde sig endnu mere til jeres tur, når han eller hun går og kigger på de flotte billeder på kalenderen. Se her for at finde lækre hoteller på Malta.

En fotokalender er en god gave

Lige meget om du giver en rejse eller ej, kan en fotokalender være en flot gave. Det kan for eksempel være en god ide at lave en fotokalender i julegave eller i fødselsdagsgave.  Det kan være en rigtig god gave til en, som du har været ude at rejse med, og som du holder meget af. Det kan være med til at minde personen om alle de dejlige stunder, som I havde sammen, da I var på ferie.

Det kan være en god ide at starte i god tid med at lave for eksempel fotokalendere i julegave. Ikke fordi, at det tager lang tid at få lavet en fotokalender, men fordi der er meget at se til i månederne op til jul. Det handler derfor om at finde et tidspunkt, hvor du har masser af tid til at sidde og se de forskellige billeder igennem og finde ud af, hvilke der skal med i din kalender. Hvis du skal lave flere kalendere, vil det selvfølgelig tage længere tid.

Er det til en fødselsdag, har du selvfølgelig ikke det samme pres, som hvis du skal finde på en masse gaver til jul. Der kan du ofte tage det mere stille og roligt, men det kan selvfølgelig altid være rart at komme i gang i god tid alligevel, så du er sikker på at få det gjort.