Én af fordelene ved at booke sin næste ferie ombord på et krydstogt er, at man undgår de anstrengelser, der kan forekomme ved selv at skulle komme fra sted til sted på en ukendt destination. Her findes der samlede pakker for krydstogtrejsende, som du booker hjemmefra, og når du først går ombord på det store skib, skal du blot læne dig tilbage og nyde udsigten omkring dig og mærke feriestemningen boble inden i dig.

Et krydstogt rummer alt, hvad du behøver, til at det bliver den bedste ferie for dig og din familie. Pools, barer, fitnesscentre, børneklubber, biografer osv. Bliv underholdt ombord på skibet, når I sejler fra sted til sted og udforsk nye steder inde på land. I vågner op ved en ny destination og får rig lejlighed for at opleve en ny kultur, spændende historie og den afslappede feriestemning som de små forskellige landsbyer og steder byder jer på.

Har man en kærlighed til det græske øhav og frister et krydstogt til Middelhavet, skal man være opmærksom på, at de fleste krydstogtruter deler sig op mellem det vestlige Middelhav og det østlige Middelhav. Det er oftest umuligt at nå hele Middelhavet rundt, og derfor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken det af Middelhavet man helst ønsker at opleve.

Krydstogt i det østlige Middelhav

I det østlige Middelhavsområde er der lagt op til smuk natur og kulturel byvandring, når turen med start fra Venedig vil komme omkring steder i Adriaterhavet og Ægæerhavet. Vælger man en længerevarende rejsepakke med krydstogt, vil man komme længere øst på og opleve Istanbul, Izmir og Rhodos.

Mærk stemningen og bliv suget med af ubeskrivelige indtryk fra kulturelle, græske byer og små stemningsfyldte øer i det østlige Middelhav. Oplev også Korfu, Santorini og Mykonos. En helt klart varm anbefaling.

Krydstogt i det vestlige Middelhav

Vælger man at tage sit krydstogt i det vestlige Middelhav er der lagt op til historie og kultur i stor stil. Her vil man oftest starte med at sejle fra Italiens byer Savona eller Genova og tage turen rundt og besøge byerne Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo, Napoli og Rom.

Skal jeres ferie gå mod historiske kystbyer og idylliske øer i Middelhavet, kan I netop bestille jeres næste rejse med krydstogt på Benns.dk. De hjælper gerne med at finde den bedste rejseløsning for dig og resten af familien. Vil du se mere om de forskellige muligheder inden for krydstogt i Middelhavet, kan du klikke her.