Der er en stor række fordele ved at gå i korte kjoler. De spænder lige fra mobilitet, femininitet, attraktivitet til praktikalitet. Der vil i det følgende bliver givet en hel del eksempler på, hvorfor det er tilfældet. Du kan se på et udvalg af korte kjoler, mens du læser om, hvad de egner sig særligt godt til og hvorfor.

 

Mobilitet

Blandt andet er de meget nemmere at bevæge sig i end deres længere alternativer. Er man vant til stramme lange kjoler/nederdele, ved man, at man tit hæmmes i bevægelse, hvis man for eksempel skal bøje sig ned, løbe eller andet. Får man pludselig enormt travlt med at nå en bus, er det også rart, at man nemt kan sætte i løb efter den. Det er forresten heller ikke tilfældigt, at mange kvindelige tennisspillere spiller i korte nederdele/kjoler.

 

Femininitet og attraktivitet

Andre stærke argumenter for at gå med korte kjoler er, at man, såfremt man føler, at man har lyst, kan vise sin flotte krop frem. Man skal huske på, at man ikke bliver ved med at se lige så ung og fit ud. Argumentet går derfor på, at man skal værdsætte det og nyde det i fulde drag, imens man kan. Korte kjoler giver blandt andet et meget feminint udtryk. Ulempen er imidlertid, at ikke alle føler, at de kan gå i de, hvis ikke, de er i deres ønskeform eller, hvis de mener, at de er blevet for gamle til det.

 

Praktikalitet

Hvis man kigger helt lavpraktisk på det, er toiletbesøg meget nemmere, når man har en kort kjole på, end hvis man går med en lang kjole eller med bukser. Man kan nemlig bare nøjes med at trække kjolen op, når man sætter sig. En anden praktisk anvendelse for de korte kjoler er, at man får lejlighed til at vise sine nye, fede høje strømper frem.