Den eftertragtede interiørmesse i Stockholm (Stockholmmässan) til februar er år efter år et kæmpe hit, blandt boligentusiaster fra hele verden. Det er Nordeuropas største møbel- og belysningsmesse og har mere end 60 år på bagen.

Som boligentusiast kan man forvente at opleve de seneste og lækreste designtrends inden for skandinavisk og internationalt design. Interessen er i høj grad ikke blevet mindre med årerne, hvilket også mærkes på den kolossale stigning i besøgstallene. Typisk er det sådan at om lørdagen er messen åben for alle publikummer, mens den resterende tid forinden kun er henvendt til de professionelle i branchen.

I 2016 besøgte 40.200 messen, som var fordelt på 60 forskellige lande. Skandinavisk stil og mode, er i moderne blandt mange. Det er især den minimalistiske stil vi har til boligindretningen, som ikke findes renere og finere end i de nordiske lande. Dette søges der meget inspiration i, og der er i den grad også muligt at hente noget inspiration på selve messedagen.

Boligindretning er en spændende branche, og ønsker man at indhente den seneste viden inden for området, er det netop på sådanne messer som disse man bør dukke op. Det er her man kan tilføje sig noget ny viden, samt potentielt udbygge sit netværk, som kan være med til at fremme ens egen forretning, hvis man er professionel, eller blot give nogle idéer til sin private boligindretning.

Det er muligt at komme billigt til Stockholm, og der er generelt en god infrastruktur i- og omkring byen. Ligeledes er strukturen på messen ganske god. Vores svenske naboer har forstand på at arrangere en messe som denne, således at man som gæst eller udstiller virkelig føler sig velkommen.

Er der nogle tilbud i forhold til hvordan en rejse skal bestilles til Sverige, er man velkommen til at tage fat i bestilrejsen.dk. Løbende skrives der indlæg omkring rejser, der enten kan skabe noget inspiration til din tur, eller blot give dig en idé om hvordan du nemmest rejser til Stockholm.

Som udgangspunkt er fly den nemmeste og billigste løsning, afhængig af hvor du er bosat.