Det at skulle tage ud at rejse forbinder mange med, at man også skal have sparet mange penge op til det. Men det behøver man nødvendigvis ikke. Du kan komme på din drømmerejse relativt billigt ved at forberede dig på din livsstil men også at være spontan.

I forhold til at være spontan og spare penge så handler det om, at du kan tage i lufthavnen, hvornår det skal være i den periode, du tænker at holde ferie. Her er der nemlig blevet rig mulighed for at komme på fede afbudsrejser, hvor du ikke skal betale den fulde pris for en rejse. Vi danskere kan godt lide at gøre et godt køb, derfor har afbudsrejser også vundet mere ind hos os.

 

Forberedelse kan spare dig penge

Før du rejser afsted og sidder og venter på en afbudsrejse, kan du i ventetiden forberede dig på din livsstil, hvor du kan leve for få penge, men stadig få store oplevelser. Du kan let komme til at ty til nemme metoder og spise og drikke dyrt, hvis du ikke forbereder dig. Her er nogle tips til at tænke rentabelt inden afrejse:

 

  • Fyld depoterne op hjemmefra, så du ikke behøver at spise et stort måltid i lufthavnen, hvor priserne er meget høje.
  • Pak snacks med i kufferten, så du ikke skal bruge penge på det i udlandet. Rejser du for eksempel til en storby, så er der som regel overpriser der. Og er du sulten, så ved du, at det ikke er din sunde fornuft, der taler, men din mave som taler.
  • Tænk over at du kan gå rundt eller tag bus når du er på ferie. Du har også godt af motion på din tur, og faktisk opfanger man tit mere ved at gå rundt.
  • Læg en strategi for hvordan du vil prutte om priserne. Det er mere kutyme at gøre i udlandet end herhjemme.

 

Afbudsrejser hvorhen?

Har du et bestemt rejsemål i tankerne, så er sandsynligheden enormt stor for, at du kan rejse dertil. Afbudsrejser er blevet så populære, at du nærmest kan komme alle steder hen. Du skal blot være tålmodig og have kufferten klar, så du kan rejse når som helst.

 

Ved du samtidig, hvor du vil hen, så kan du også undersøge, hvilke billige og gode restauranter der ligger i nærområdet, så du er endnu bedre forberedt.