En bilferie er en perfekt måde at opleve de lande og seværdigheder, der ligger i kørselsafstand fra Danmark. Det er især en ferieform, der egner sig til børnefamilier, fordi man ikke er afhængig af flytider og offentlig transport, men kan nyde ferien i sit eget tempo.

Det er dog klart sjovest at tage på bilferie i en fed bil, der er god at køre langt i. Med online flexleasing kan du få en premium-bil med på ferien.

Få din drømmebil med flexleasing

Med flexleasing betaler du ikke den fulde registreringsafgift med det samme, men derimod delt op i mindre rater for den periode, du bruger i bilen. Det betyder, at du får en meget billigere ydelse på din leasingaftale, og at du derfor har økonomi til de helt fede biler.

Med online flexleasing kan du trille afsted på ferie i en BMW eller en Porsche med god samvittighed.

Bliver ferien længere end forventet?

Når man er på bilferie, kan man godt falde over en seværdighed, man gerne lige vil nå at se, inden man kører hjem. Det kan betyde, at man ender med at køre flere kilometer, end man havde forventet. De ekstra kilometer afregnes når leasingperioden afsluttes eller en gang om året.

Det kan godt blive til en del penge i længden, så det er vigtigt altid at holde øje med kilometertælleren. Hvis du opdager i god tid, at du kommer til at køre mere end forventet, kan din leasingaftale tilpasses, så du undgår en stor ekstraregning.

Dine muligheder når leasingperioden er slut

Hvis du har leaset en lækker bil til din ferie, kan det godt være svært at sige farvel til den, når ferien er slut. Har du valgt en finansiel leasingaftale, hvor du selv skal afhænde bilen, har du dog flere muligheder. Du kan vælge at genlease den til en lavere månedlig ydelse eller købe den selv, og betale registreringsafgiften for brugte biler, der er noget lavere.

Med en flexleasing-aftale kan du også bytte bilen til en anden drømmebil.

Hvis du ikke vil beholde bilen, kan du sælge den på det europæiske bilmarked til en højere pris, og få råd til endnu en ferie med familien.