Går du og din familie om overvejelser om at tage på ferie i enten Tjekkiet, Schweiz, Slovakiet eller Polen? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om JeresFerie.dk, som er en familiedrevet virksomhed, hvis speciale netop ligger i rejser til disse lande. Deres store passion afspejles desuden tydelig i deres fantastiske udbud af rejser til overstående lande, og de er desuden nogle af de eneste på det danske rejsemarked, der har et så indgående lokalkendskab til netop disse destinationer. Er du således interesseret i at komme ferie til nogle af disse lande, så kan du få en masse gode rejsetilbud på JeresFerie.dk.

Derfor skal du vælge JeresFerie.dk når du skal rejse

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge JeresFerie.dk fremfor andre udbydere, hvis du ønsker at rejse til nogle af overnævnte destinationer. For det første er det, som nævnt, nogle af de eneste i den danske rejsebranche, der har så stor kendskab til deres destinationer. JeresFerie.dk besøger nemlig samtlige af deres destinationer og hoteller mindst 1 gang om året, hvorfor de altså altid ved, hvad der rører sig samt, hvad der skal til, for at i får den helt perfekte ferie.

For at sikre jer den helt perfekte ferie, får i desuden tilsendt et evalueringsskema efter jeres ferie. Således sørger JeresFerie.dk nemlig for at rette nødvendige ting og tiltag, således jeres ferie kan blive endnu bedre næste gang, i vælger at rejse med dem. Dette er desuden muligt for dem, idet de er en mindre familiedrevet virksomhed. Det gør dem både tilpasningsparate og fleksible, hvorfor de har mulighed for netop at ændre, udvikle og skræddersy langt de fleste ferier.

Derudover går JeresFerie.dk utroligt meget op i rådgivning og god kommunikation, hvorfor der bliver lagt en masse tid og kræfter i at finde det helt rigtige tilbud til jer samt til den helt rigtige destination. Hos JeresFerie.dk er de nemlig klar over, at alle har forskellige ønsker og behov, hvilket de naturligvis ønsker at imødekomme.

Sidst, men ikke mindst, skal der hos JeresFerie.dk kun være én betalende voksen pr. værelse, før det er muligt at opnå børnerabat på børn i alderen 6-11 år. Har du børn med på 0-5 år, er det muligt at opnå børnerabat med én voksen på enkeltværelse imod, at den ene voksne betaler enkeltværelsestillæg.