Det er vinter, kulden har for alvor sat ind. Vinterjakken er fundet frem, støvet af, og gjort klar til at varme os hele vinteren lang, som ifølge metrologer bliver lang og kold. I disse dage, hvor det er mørkt og koldt, kan man godt sidde og drømme sig til et varmt sted i Spanien, Frankrig eller andre helt fantastiske rejsemål, som måske venter om sommeren. Hvis du endnu ikke har bestilt din sommerferie, så er det måske nu at du skal gøre dig dine overvejelser.

Især bilferien kan være billigere nu

Afbudsrejser er selvfølgelig en mulighed, hvis du ikke er så kræsen omkring hvilket rejsemål du skal til. Hvis du derimod gerne vil have lidt indflydelse på hvor i verden du ender, samt på hvilket hotel, så kan det være en god idé at bestille ferien nu – især hvis du skal på bilferie. Her er hvorfor:

Bilferier består selvsagt af at du selv står for alt transporten, det som rejsebureauerne kan hjælpe dig med er at bestille et lækkert hotel, forklare dig omkring området du skal besøge, samt bestille de nødvendige papirer, vejafgifter m.m. som er super rart at have styr på, da det er forskelligt fra land til land.

Hotellerne er ofte billigere at anskaffe sig på denne tid af året. Det er et meget simpelt regnestykke, som består af udbud og efterspørgsel på markedet. Hvis rigtig mange ønsker et hotel, så stiger priserne, og de billiger hoteller er ikke længere ledige, hvilket gør at du er tvunget til at vælge en dyrere løsning.

Bilferier er for dig med en god bil

Hvis du skal køre til det sydlige Frankrig, så har du lidt af en rejse foran dig. Ganske vist er dette en smuk tur, hvor det flere steder undervejs er oplagt at tage et ophold, for at se nogle af de skønne områder på vejen. Samtidig kan det også være behageligt at strække benene, hvis man har siddet ned i flere timer ad gangen.

Det giver næsten sig selv, at hvis du skal køre op mod 1.500-2.000 kilometer, så kræver det også en pålidelig bil, som ikke undervejs vælger at smide motoren. Du kan selvfølgelig ikke altid gardere dig mod skader samt andre uforudsete udfordringer, men chancen for at noget går galt er dog større med en bil af ældre dato. En af de muligheder du kan have er at lease en bil. Leasing af biler er en tendens som vinder frem herhjemme, da leasing ofte kan være en fornuftig forretning! Så hvis du ikke har den mest moderne bil, men alligevel en okay indkomst, så bør du i hvert fald tjekke mulighederne for at lease en bil.

Mens du er på ferie, så står huset selvfølgelig ubevogtet, med mindre at du har en alarm. Vi anbefaler altid, at du giver dette lidt ekstra opmærksomhed, da det netop er højsæsonen for indbrud. Det du kan gøre er at anskaffe dig nogle forskellige enheder som kan låse dine værdigenstande inde. Det kan til smykker og andre værdier være et pengeskab, men du kan også nøjes med at anskaffe dig et mindre nøgleskab, som gør at ingen løber med nøgler mm, mens du er på ferie!