Oplev verden sammen med andre unge i din sommerferie! Hvis du er træt af den grå, danske sommer, så tag med på en grupperejse med Adventuredk og få en sommer, du aldrig vil glemme. Selvom du ikke har mulighed for at hive flere måneder ud af kalenderen, kan du stadig komme af sted på en af vores sommerrejser. Vi tilbyder grupperejser, der ligger i sommerferien, så du stadig kan udleve dine rejsedrømme, selvom du måske ikke har sabbatår.

Grupperejserne i sommerferien minder meget om de normale grupperejser med Adventuredk. I rejser afsted en gruppe unge mennesker i alderen 18-30 år, og sammen tager I ud og oplever verden. Den eneste forskel er, at rejserne ligger i sommerferien og er kortere, så du kan nå tilbage til Danmark, hvis du for eksempel er studerende. Sommerrejserne har en længde på to til seks uger, og ligger i juni, juli eller august.

Du vil få oplevelser, du aldrig glemmer, stå overfor udfordringer og ikke mindst lære en masse nye mennesker at kende. Når man rejser sammen I en gruppe, vil I opleve, at I hurtigt får opbygget et stærkt fællesskab. De mange oplevelser, I får ude i verden, vil binde jer tæt sammen og skabe et helt specielt bånd mellem jer. Det gør kun rejseeventyret endnu bedre at have nogle at dele det med!

Vores sommerrejser går til nogle helt fantastiske destinationer rundt omkring i verden. Du kan rejse til Asien og opleve et kontinent fyldt med spændende kultur, farverige byer og store kontraster. Tag et dykkercertifikat på Bali og dans på strandende om aftenen. Eller besøg den smukke ø Sri Lanka, hvor du kan se elefanter og plukke te med de lokale. En sommerrejse kan også tage dig til Afrikas savanne, hvor du kan spotte vilde dyr på safari i Tanzania. Hvis rejsehjertet banker for Nord- eller Sydamerika, har vi også rejser i sommerferien hertil!

Der er et utal af muligheder og helt sikkert en rejse, der vil falde i din smag. Gå på opdagelse i vores mange rejser for unge i sommerferien og bliv inspireret til din drømmerejse!