De fleste er gode til at forevige rejsens mange øjeblikke med billeder, men det er de færreste, som får kigget på billederne efterfølgende. Det er en skam, da billeder fører grin, gode historier og stemninger med sig. Med en fotobog kan glemte billeder heldigvis blive fortid. Ved at have billederne samlet i fysisk form er det langt lettere at bladre gennem minderne, og det er hyggeligt at have dem til at stå på bogreolen, så man til hver en tid kan finde et bestemt billede fra det skønne sted i Frankrig, eller hvad samtalen nu har drejet sig hen på.

fotobog

En god løsning for alle

Det kræver ikke speciel teknisk snilde at designe en fotobog, så hvis blot du har lysten og mulighed for at benytte en computer, kan du komme i gang. Med en fotobog har du muligheden for at lege med opsætningen af dine billeder for at skabe lige det udtryk, som du ønsker. Der kommer således en meget personlig bog ud af det, som du med garanti vil elske.

 

Når man vil designe en fotobog, bør man være opmærksom på, at de findes i mange forskellige udgaver. Udover formatet er den største forskel bogens cover. Der findes soft- eller hardcover. Med softcover bliver den første side til forsiden og den sidste til bagsiden, så der er ikke en egentlig forside, men bogen minder mere om et hæfte. Dette skal man være opmærksom på, så man får valgt det helt rigtige design til forsiden. Med en hardcover er der omvendt en egentlig forside, som får et særskilt design.

Vælg de rette billeder

Når du skal designe din fotobog er det først og fremmest vigtigst at udvælge dine yndlingsbilleder fra rejsen. Dernæst bør du sikre dig, at kvaliteten af dem er god nok, da opløsningen helst skal være af en vis skarphed for at sikre et godt resultat. Dog er dette oftest ikke et problem med nutidens smartphones og kameraer.

 

Hvis du har glemte billeder fra en skøn rejse, bør du helt sikkert overveje at genskabe disse minder og genkalde dig alle de gode øjeblikke og stemninger ved at lave din egen fotobog her.