Hvis du søger efter billige flybilletter til din næste rejse, vil du på samtlige rejseselskabers hjemmeside blive mødt med lovning om, at de kan tilbyde de billigste flybilletter til den ønskede destination. Men hvordan finder du hoved og hale i, hvor du rent faktisk kan finde de bedste og billigste billetter uden at skulle klikke hele internettet rundt? – Her kommer rejsesøgemaskinerne ind i spillet. Her kan du søge efter både flyrejser alene eller rejser inklusiv fly og hotel.

Hvad kan rejsesøgemaskinerne?

 

Udover at kunne dirigere dig hen til det rejseselskab, der udbyder de billigste flybilletter, kan du også via rejsesøgemaskiner som Travelmarket få et overblik over, hvor du får fingrene i flybilletter, der er henholdsvis de billigste, hurtigste og de bedste til prisen. Har du ikke noget at mod imod mellemlandinger kan du søge efter de billigste rejser, hvor du eksempelvis er længere tid undervejs på din rejse, men til gengæld er der mange penge at spare. På samme vis kan du fravælge rejser med mellemlandinger og kun få vist tilbud, der lever op til dine søgninger. På den måde kommer du hurtigst frem til din destination.

Et eksempel herpå kan være, hvis du er på udkig efter et lavpristilbud på en charterrejse til det græske øhav, men ingen specifikke ønsker til hvilken ø, kan du via rejsesøgemaskinerne med et enkelt klik få vist de bedste tilbud på rejser til eksempelvis Rhodos, Kos eller Kreta.

 

Få inspiration og tips til dine rejser

 

Desuden kan du via rejsesøgemaskinerne også finde afbudsrejser og lavprisoversigter, hvor du kan få overblik over billige rejser og få tips til, hvordan du kan spare penge på dine rejser. Fordelen ved at bruge rejsesøgemaskiner som Travelmarket er, at de ikke personligt har ”penge i klemme” – de sælger og udbyder ikke rejserne, og kan derfor give et ærligt råd med på vejen.