Efteråret og dermed den tiltrængte efterårsferie nærmer sig. Hvis du endnu ikke har lagt planer for efterårsferien og drømmer om en ferie med grin og anderledes oplevelser i naturen, bør du helt sikkert overveje at tilbringe noget af din tid på Fyn. 30 minutter fra Odense centrum finder du nemlig de perfekte rammer til at skabe sådan en fantastisk oplevelse. Her ligger Gorilla Park, som er en klatrepark, der tilbyder grænseoverskridende og sjove oplevelser på forskellige niveauer. Du er garanteret sus i maven, sved på panden og et godt grin, så hvis det lyder spændende, bør du helt sikkert bruge en dag i Gorilla Park.

efterårsferie fyn

Udfordringer for hele familien

Da parken byder på en lang række af forskellige forhindringer som svævebaner, tarzansving, base jumps og meget andet, er der udfordringer til alle uanset alder og præferencer. Dog skal man blot være over 4 år for at kunne deltage i aktiviteterne. En tur i Gorilla Park er derfor den ideelle oplevelse for familier såvel som vennegrupper, da man får en sjov oplevelse i naturen med grin og udfordringer.

Aktiviteterne består bl.a. af 8 forskellige klatrebaner spændt op mellem træerne i 1-20 meters højde, der tilsammen udgør 2,7 km med sjove udfordringer, som venter forude og med garanti vil byde på en uforglemmelig oplevelse. For at klatre i trætoppenes højder er det ikke nødvendigt at have klatreerfaring, hvis blot du er indstillet på at kaste dig ud i noget nyt og udfordrende, er en tur i Gorilla Park lige noget for dig.

Sikkerhed i top

Du kan trygt kravle rundt i trætoppene uden at frygte for din sikkerhed. Du vil nemlig blive instrueret i sikker adfærd på banerne af uddannede klatreinstruktører, inden du begiver dig af sted. Derudover er sikkerheds- og klatreudstyret af bedste kvalitet med et unikt system, som er udviklet til formålet, hvilket sikrer dig den bedste oplevelse på banerne.

Hvis du har lyst til at spendere noget af din efterårsferie i naturrige omgivelser og ønsker at få mere information om de spændende muligheder, du finder i Gorilla Park, kan du læse mere om mulighederne for en spændende efterårsferie Fyn.