Mange kender følelsen af, at der er lidt for mange kilo på kroppen, når der skal rejses. Derfor er der mange, som føler, at det kan være pinligt at skulle hoppe i badetøjet. Hvis man bestiller en ferie lang tid i forvejen, er der mange, som får motivation til at træne, så kroppen kan blive helt klar til badetøjet. Motivationen kan være tilstede i mange måneder, men mange når også til et punkt, hvor det igen går op ad bakke. Hvis ikke man ser resultater, kan det være svært at holde lysten og motivationen oppe til at komme af sted, og mange ender derfor med at sidde i sofaen i stedet for at træne. Med en kondicykel i hjemmet, kan træningen dog blive en del nemmere.

Kom de dårlige undskyldninger til livs med en kondicykel i hjemmet

Når man har mulighed for at træne derhjemme, er det sværere at komme med dårlige undskyldninger. Der er ingen undskyldninger om for meget transporttid frem og tilbage, og man kan heller ikke skyde skylden på dårligt vejr. Nogle oplever endda, at man får mere motivation af, at cyklen står i hjemmet, da den giver dårlig samvittighed, hvis ikke den bliver brugt og bare får lov til at stå i hjørnet af stuen. Der er derfor mange fordele ved at have en motionscykel i hjemmet, da man nemmere kan få klaret den daglige træning.

Vælg blandt mange forskellige typer af cykler

Der findes ikke kun én motionscykel på markedet, og det kan derfor være svært at vælge den rette, hvis ikke man ved, hvad man skal kigge efter. Vil man gerne følge med i ens udvikling, kan det være en god idé, at vælge en med watt-måler. På den måde kan man se, om man bliver stærkere i benene. Ellers kan man også få cykler med cykelcomputere, så man også på den måde kan følge med i træningen. Læs meget mere og find din nye kondicykel på nettet og få gjort kroppen klar til ferien og badetøjet.