Spanien er et skønt land. Landet oser af varme og sensualitet med det flotte spanske sprog. Har du også lyst til at spise tapas eller paella efter at have vandret op og ned a la rambla, så har du muligheden her.

Få alt det bedste kombineret i en samlet pakke.

Hvis du går og drømmer om ovenstående, kombineret med golf i Barcelona, så har du muligheden for at få en skræddersyet rejse hos ClassicGolf. De står for fly, biludlejning, hotel og golf, hvis du ønsker en komplet skræddersyet pakke til dit næste golfeventyr.

Hotel i udkanten af Barcelona

Med øje for kvalitet, er hotellet udvalgt for at give dig et fantastisk ophold. Hotellet befinder sig lidt udenfor Barcelona nær de mange grønne golfbaner, så i uforstyrret kan nyde dagen med golf. Det er kun en kort køretur, før i kan være inde i den pulserende storby. Hotellet er gennemgået af eksperter, der ønsker at kvaliteten skal stemme overens med rejsebureauets ønsker.

Oplev Barcelona og seværdighederne

Barcelona er en by, hvor mange kommer for at se de ikoniske palmebevoksede shoppingstræder, bade ved strandene der omkredser byen eller se de gotiske kirker, der tårner igennem bybilledet. Derudover er der et enormt udvalg af restauranter, tapasbarer og elegante vinbarer. I dette tilbud får i mulighed for at bruge dagen på golfbanen, hvorefter i kan planlægge jeres dag og tage ind til Barcelona for at se f.eks. Camp Nou.

2 vundne Awards

Med en fantastisk kundeservice og kvalitet i rejserne, kommer det ikke bag på nogen at ClassicGolf har vundet World Golf Award for det bedste danske rejsebureau I 2017 og igen i 2018. Rejsebureauet ved hvad danskerne ønsker af en ferie og tilrettelægger ferien herefter. Du er i gode og kompetente hænder, men har stadig mulighed for at skræddersy rejsen præcist til dine ønsker.

Gå ikke glip af en enestående mulighed, og undersøg priserne allerede nu.