Det er ofte billigere for danskerne at bestille billetter fra København i forhold til Billund. Dog er det besværligt, medmindre man bor i Hovedstaden, og måske er billetten ikke så billig, som det ser ud til, hvis man lige skal have en overnatning i København også, togbilletter samt mad og drikke.

Derfor vælger en del danskere at rejse fra Tyskland i stedet. Især Hamborg er ikke så besværlig at komme til, og parkeringen er desuden langt billiger, end det eksempelvis er tilfældet i København. Der er desuden ofte gode tilbud at hente.

Du kan trygt bestille igennem et rejsebureau

Der findes mange måder, det er muligt at finde sin drømmerejse. En af måderne er at kontakte et dansk rejsebureau som eksempelvis dette, hvor du kan få billige rejser fra Tyskland. Du kan selvfølgelig også alliere dig med et tysk rejseselskab, hvor du har mulighed for at bestille rejser igennem – her skal du dog være opmærksom på, at det er en fordel, hvis du selv taler tysk.

Bestil i god tid

Der er rift om billetterne, og det er derfor en god idé at være i god tid. Du skal helst bestille i god tid, hvis du vil være sikker på, at du når at få dine billetter. Derfor kan det også være en fordel at begynde at overveje sin vinterferie, imens det stadig er sommerferie.

Vær samtidig opmærksom på, at den tyske ferie ikke ligger som de danske, hvorfor du kan spare mange penge, hvis du har tænkt dig at rejse i den danske industriferie. Her er det dyrere at rejse i Danmark, men fordi ferien ligger anderledes i Tyskland, er det muligt at komme billigt afsted, fordi ferien ikke er placeret her.

Det er billigere at parkere i Tyskland

En anden, men lige så væsentlig faktor at tage med, er, at der er billigere parkeringspladser i Tyskland. Danmark er et af de lande i verden, hvor det er dyrest at parkere, og hvis du skal være væk med familien i en eller to uger, går det ofte han og bliver rigtig dyrt for parkeringspladsen.

Her skal du være opmærksom på, at hvis du eksempelvis rejser fra Hamborg, vil du spare penge på både rejsen og parkeringspladsen. Et element, der er værd at tage med, selvom der ofte er mange, der glemmer det – eller måske slet ikke tænker over det. Det er ofte de uforudsete udgifter, der er de dyreste.