Når man skal på ferie, tager man gerne afsted for at opleve noget andet og for at prøve noget nyt. Men der er nogle ting, man helst ikke vil ændre på, når man tager på ferie. De vaner, der ligger så grundlæggende i os, at vi ikke vi ikke bare uden lige vil ændre dem, skal der gerne være plads til, når man tager på ferie – ellers risikerer man, at ferien ikke bliver så god, som den har potentiale til at blive.

 

Bibehold dine vaner mens du holder ferie og få en bedre oplevelse

Når du mangler din e-cigaret, kan det skabe nogle trælse følelser, og du vil være hele tiden være opmærksom på, at den mangler. På samme måde som hvis du droppede kaffen, mens du var på ferie, vil det skabe en ubalance, og du vil ikke nyde de ting, du oplever, ligeså meget – især hvis du er vandt til at drikke meget kaffe. Du skal have muligheden for at holde fast i dine vaner, men du skal på den anden side også være opmærksom på, at de ikke tager over og lægger låg på de gode oplevelser.

Smagen af ferie – eksperimenter med nogle berømte smagsaromaer

Når du tager på ferie, kan du eventuelt forsøge dig med at benytte en anden smag eller en anden aroma, end den du plejer. På den måde knytter du ikke kun de visuelle minder til din ferie, men også smagsminder. Hvis der nu er en speciel frugt, der er kendt for omegnen, du besøger, kan du tage og benytte den smag i din e-væske og dermed få mindet endnu stærkere i hukommelsen. Du får i den forbindelse også muligheden for at ”smage på” den ferie, du har været på, når du kommer hjem igen.