Der er ikke længe til at det er fars dag, så det er ved at være tid til at finde den helt rigtige gave, at give til faren i dit liv om det så er dine børns far eller din egen far. Hvad med en oplevelse et weekendophold eller måske den helt personlige gave. Vi giver dig her bud på hvad du skal give ham.

Giv oplevelser

Mange mænd ønsker sig ikke rigtig noget og det kan være svært at finde en gave til manden i dit liv, om det er din far eller din mand. Vil du gerne give ham noget andet end hvad du ellers plejer at give ham, så kan det være en ide at give ham en oplevelse. Der findes rigtig mange oplevelsespakker som du kan give ham. Du kan bl.a. give ham et oplevelsesgavekort til en tur i en luftballon, prøvekøre en Ferrari eller tage til en vinsmagning. Interesserer han sig for madlavning eller f.eks. kan du invitere ham til en ølsmagning, eller i kan prøve at lave jeres egen øl. Du kan invitere ham på et madkursus, hvis han elsker at lave mad, vil det falde i god jord at tage på et madkursus, hvor i kan lærer at lave noget lækkert mad sammen. Skal der være mere fart over feltet, er der mange muligheder for at lave nogle aktiviteter der udfordrer jer begge. Det kunne være i form af at køre en tur i hans drømmebil, som f.eks. en Lamborghini eller Ferrari. I kan også tage ud og prøve bungeejumping eller faldskærmsudspring. Er han mere til Fodbold, kan du invitere ham ind og se hans favorit hold. En oplevelse vil være noget i kan gøre sammen og som i kan snakke om, mange år frem og det er en gave som vil gøre indtryk på ham, og du vil vise ham at du har tænkt på ham.

Giv en personlig gave

Du kan også vælge at give en personlig gave. Du kan få designet en plakat, hvor der står de vigtigste ord der beskriver ham eller måske med nogle sjove citater, du har hørt ham sige i løbet af årene. Det kan være han har et udtryk, som han altid bruger. Du kan også lave en kollage af billeder af ham eller jer sammen igennem tiden. Går han meget op i øl kan du give ham et par ølglas med indgravering. En gave med indgravering viser at du har fundet en helt speciel gave som du mener er lige ham og ved at gravere gaven, gør du den mere personlig.

En lidt alternativ gave du kan give din mand, er en session til parterapi. Du tænker nok at det lyder som om i er ved at blive skilt, men det behøver det slet ikke at betyde. Det kan være en måde hvor i kan få nogle redskaber til at klare konflikter bedre og måske til at få jer til at huske at i skal bruge tid sammen i hverdagen. Så i kan se det som en time, hvor i kan sidde og snakke med hinanden uden afbrydelser fra gøremål der skal klares og børn der har brug for jeres opmærksomhed. Du kan finde parterapi i København eller lige der hvor du bor.

 

Et romantisk weekendophold

Til manden i dit liv kan du også give et romantisk weekendophold. Det er en gave for både dig og ham, hvor i kan nyde hinanden og komme lidt væk fra hverdagen. I kan tage på weekendophold på Marienlyst Strandhotel, her kan i få en uforglemmelig oplevelse og hvor i kan nyde spaen og måske få en gang massage. Et romantisk weekendophold er en måde, hvor i kan komme helt ned i gear og slappe af. I kommer væk fra børn og hverdagen, så i kan komme til at snakke om andre ting end lige hverdags ting. Kunne et romantisk weekendophold være noget for jer?