Overvejer du en tur til Smilets By? Så har du brug for det helt rette sted at overnatte. Vi giver dig her en guide til valg af hotel, og hvor du bør spise, mens du er i Aarhus

Aarhus er en hyggelig by med et væld af muligheder og spændende oplevelser, uanset hvad du er til. Byen er i en rivende udvikling, og der skyder hele tiden nye bygninger op, åbner konstant nye restauranter, og i takt med at Aarhus blev kåret til Kulturhovedstad 2017, er der nu også endnu flere interessante seværdigheder at komme efter. Du kan derfor trygt booke overnatning på et hotel i Aarhus og glæde dig til at opleve byen.

Bo lige midt i den pulserende by

For at få mest muligt ud af dit besøg i Aarhus, er Hotel Ritz uden tvivl et oplagt valg. På Hotel Ritz kommer du til at bo i hjertet af Aarhus lige mellem hovedbanegården og rådhuset. Det er det perfekte sted at bo for dig, som gerne vil ud og udforske byen. Hvis du ikke har været der før, skal du naturligvis have det hele med, og det får du bedst ved at bo lige midt i det hele. Har du derimod været i Aarhus flere gange, ved du også, at det er en stor fordel at bo centralt, så du let kan gå til og fra de forskellige spisesteder og seværdigheder.

Men det er ikke kun beliggenheden, der er værd at fokusere på ved Hotel Ritz. Hotellet er nemlig en charmerende og fin lille perle med indbydende værelser og en hyggelig atmosfære. Den historiske og charmerende stil er bevaret ved bygningen, og indenfor skinner den også igennem, dog med et mere moderne touch. Den historiske og charmerende stil gør hotellet til noget helt særligt, og man kan mærke, hvordan hyggen spreder sig, så snart man træder indenfor.

Serviceniveauet er ligeledes en vigtig faktor, når man skal vælge det rette hotel, og også på den front er Hotel Ritz med helt fremme. Her vil du opleve omhyggelig betjening helt fra starten, så du blot kan læne dig tilbage og nyde ham eller hende, du holder allermest af.

Book overnatning på Hotel Ritz i Aarhus og oplev byen på helt tæt hånd, så du kan få mest muligt ud af dit ophold i Smilets By.

Smag på byens gastronomiske vidundere

Når du skal besøge Aarhus, kan du også glæde dig over, at byen har fart på udviklingen inden for den gastronomiske verden. Her kan du opleve et væld af lækre smagsoplevelser på byens restauranter og populære madmarkeder.

Aarhus har to faste madmarkeder, Aarhus Street Food og Aarhus Central Food Market, der begge bestemt er et besøg værd. På det store madmarked, Aarhus Street Food, kan du smage ægte street food hos mere end 30 forskellige gadekøkkener. Der er en helt særlig stemning og hyggelig atmosfære, som gør stedet meget populært. Aarhus Central Food Market er et lidt mindre madmarked, men dog et sandt madmekka, hvor du både kan spise lækker mad, drikke gode drinks og købe specialiteter med hjem. Begge madmarkeder er beliggende tæt på Hotel Ritz, og det tager kun få minutter af gå derhen.

Er du derimod mere til en lækker gourmetrestaurant, finder du også et væld af muligheder i Aarhus. Du kan blandt andet tage på Nordisk Spisehus, Restaurant Gastronomé, Brasserie Ferdinand, Restaurant Domestic eller Kähler Villa Dining. På alle disse restauranter vil du opleve unikke smagsoplevelser med et spændende nordisk touch og hyggelige atmosfærer.

Vil du gerne forkæle en, du holder af, er et ophold på det charmerende Hotel Ritz uden tvivl et rigtig godt valg. Det giver jer både rig mulighed for at slappe af og samtidig få en masse spændende oplevelser sammen.