Husker du en gang i mellem at tage et smut på ferie og forkæle dig selv? Undersøgelser viser, at man bliver gladere, mere positiv og har lettere ved at overskue de trælse ting i hverdagen med en ferie.

Føl dig godt tilpas i et nyt outfit

Følelsen af at kunne se sig selv i spejlet og tænke; hold da op, det ser godt ud! Den følelse vil vi gerne have at du skal kunne føle hele tiden. Derfor har vi samlet et par tips, til hvordan du kan blive et gladere mennekse med ny fin kjole.

Det kan lyde plat, men du kan faktisk forbedre din livskvalitet ved at forkæle dig selv noget mere. Følelsen af, at have købt et nyt stykke tøj, kan få en helt op i skyerne i flere måneder efter. Tager du på ferie, bør du også købe noget du kan tage med og have glæde af på længere sigt.

Derfor kan vi anbefale et par smukke Ganni kjoler, som du kan have for livet. Lyder det fristende, skal du ikke tøve med at tage et smut forbi deres hjemmeside og se de fine kjoler fra Ganni.

Du skal have plads til lidt luksus i kufferten

Mange af os er utrolig glade for Georg Jensen produkter. Det kan vi godt forstå, så derfor giver vi dig et par tips til lidt lækkert fra dem, som du kan tage med på ferien. Uanset, hvor du tager hen, er det altid godt med et par nye bløde lækre badelagner eller et par håndklæder til turen.

Det kan være lidt uoverskueligt at træde ud af din luksustilværelse, så derfor gør vi det nemt for dig, så du ikke behøver at gå ud ad døren for at finde disse produkter. Du kan nemlig finde disse på Georg Jensens hjemmeside, hvor du kan side hjemme og få bragt dine produkter direkte til døren og, hvor du kan finde de bløde badelagner og lækre håndklæder fra Georg Jensen.

Så mangler du bare at bestille ferien

Det kan godt være svært lige at finde ud af, hvor man skal tage hen på ferie. Derfor har vi et par forslag til dig, så du ikke også skal tænke på det.

Er du fan af sol og badeferie med lidt spansk kultur, kan vi anbefale ferieøen Mallorca. Det er super oplagt her op til efteråret, da mange er tilbage på arbejde og i skole. Derfor er Mallorca ikke så menneskefyldt, som det ellers er kendt for at være.

Er du til en hyggelig hytte med bål og kvalitetstid med familien, skal du ikke tage meget længere end til vores elskede naboland Sverige, som er rig på skovarealer, hvor det er tilladt at slå telte op, og hvor du kan finde en masse små hytter, som man kan leje.

Er det ikke godt nok, vil vi fortrække at gå all in og tage til USA, hvor hele verden er samlet på et sted. I dette land kan du opleve lige hvad du vil. Du kan eventuelt tage til Hollywood i Los Angelas og se der hvor mange af de kendte film har fået optaget nogle scener. Du kan også tage til New York til storbyens fantastiske højhuse og smukke omgivelser. Eller du kan tage ungerne med til Florida til Disney World og give dem en oplevelse for livet.