Hele året rundt er det populært at rejse mod varmere himmelstrøg, hvor Spanien står som en af danskernes helt klare favoritter. Den dejlige varme, de gode restauranter hvor lækkert tapas og god spansk vin er i høj kvalitet er noget vi danskere er vilde med! Faktisk er vi så vilde med netop Spanien som feriedestination, at flere og flere faktisk vælger at købe en sommerferie bolig i netop Spanien. Costa del Sol er en af de mere populære rejsedestinationer, hvilket Qvistint også bekræfter. (qvistint er en dansk ejendomsmægler, som er ekspert i køb og salg af sommerboliger i Spanien.)

Hvorfor lige Spanien?

Spanien har et stort udvalg af fantastiske ting, som gør at det for os danskere er super attraktivt at for en stund at forlade det triste regnvejr, for at nyde en mindre tid på de spanske strande. Men netop det at købe sommerbolig i udlandet er blevet super populært over de seneste år, hvor Spanien formegentlig grundet populariteten, samt muligheden for billige flybilletter er et af de mest besøgte rejsemål.

 

Der er ikke mange lande, hvor du med de samme muligheder kan rejse frem og tilbage til en overkommelig pris. Hvis man gerne vil have varme, så er man nødt til at rejse mere sydpå, hvor Spanien klart er det billigste land at rejse til.

 

Costa del Sol er en destination, som er virkelig en favorit blandt danskerne, men mest for dem som ønsker at købe en bolig. Hvis vi udelukkende kigger på rejsedestinationen, så må Mallorca trods alt stadig være danskernes favorit, men priserne på boliger på Mallorca er dyrere end andre områder af Spanien.

 

Tag fat i en dansk/spansk ejendomsmægler

Hvis man ønsker at købe en bolig i Spanien, så er det en god idé at alliere sig med en dansk ejendomsmægler, som netop opererer i Spanien. Der er nemlig en lang række regler, samt andre forhold du skal have kendskab til ved køb af bolig syd på, så husk endelig at få styr på dette inden at drømmen om en fantastisk sommerbolig realiseres!