Empire State Building, Central Park, Frihedsgudinden og Times Square er bare nogle få af de ting, du kan opleve i New York. Byen, der aldrig sover. Det er en enorm by med et areal på størrelse med Sjælland og med et indbyggertal på 20 millioner. Et multikulturelt samfund, hvis indbyggere er forretningsfolk, kunstnere, designere, hipstere – you name it. New York har alt og står aldrig stille. Vi har samlet 10 spændende seværdigheder til dig, der søger inspiration til storbyferien i New York.

1.    Frihedsgudinden

Man kan næsten ikke undgå at tænke på New York uden at se Frihedsgudinden for sig. Den ligger på Liberty Island, og du skal med færge derud. Statuen med faklen var en gave fra Frankrig i anledning af USA’s 100 års uafhængighed.

2.    Empire State Building

New Yorks anden højeste bygning, kun overgået af den nyere One World Trade Center. Empire State Building blev bygget i 1930 og var på det tidspunkt den højeste bygning i verden. Det er stadig én af de mest populære attraktioner i New York, og det er med god grund. Du kan se en fantastisk udsigt over byen, hvis du besøger toppen af bygningen.

3.    Staten Island færgen

Hvis budgettet lige trænger til et pusterum, så er der også gratis ting at lave i New York. Du kan for eksempel tage færgen over til Staten Island ganske gratis. Det er en skøn tur, og du kan se New York fra vandet.

4.    The High Line

High Line åbnede i 2015, og det er en gammel jernbane, der er blevet lavet om til en park. Et meget specielt syn med den grønne oase på de gamle skinner midt i New York. Det er i stor grad drevet af frivillige, som hjælper med at bygge og bevare området.

5.    5th Avenue

På 5th Avenue kan du se alle de store og eksklusive designerbrands inden for mode. Gaden er bestemt et besøg værd, for dem der elsker at shoppe.

6.    Times Square

Et storslået syn. Times Square er en kæmpe plads i New York, hvor der er skruet helt op for neonlysene. Her er masser af liv, store menneskemængder, og det er ét af de mest besøgte steder i New York. Der er reklamer, skilte, lys og farver overalt, og det er også her, du finder billetboder til Broadway Musicals.

Vi håber denne korte liste vakte din interesse for at undersøge den spektakulære by nærmere. Er du fan af storbyferier, så kan du læse mere om storbyferie i New York her.