aircraft-537963_1280

Hvis du står og skal på forretningsrejse, så er der selvfølgelig en række ting og sager, du skal huske at få med på rejsen. I den her artikel finder du en ganske glimrende oversigt over minimum fem at de ting, som du ikke kan undvære, når du er på forretningsrejse.

Behovet varierer selvfølgelig fra person til person, men langt de fleste personer vil kunne nikke genkende til alle fem ting, der er at finde i denne artikel.

 

 

  1. Din computer

Det er de færreste, der kan klare sit arbejde uden en computer og derfor skal man selvfølgelig også huske at tage sin computer med, når man skal ud at rejse. Det kræver naturligvis at du har en bærbar PC, men det er efterhånden de færreste personer, der ikke har en bærbar PC, så man kan udføre sit arbejde på farten. Faktum er, at du ikke vil kunne undvære din computer på en forretningsrejse, så derfor må det bestemt siges at være noget af det vigtigste at huske.

 

  1. Oplader til din computer

Hvis du tager din computer med, så er det selvfølgelig en selvfølge, at du også skal have din oplader med, men det er ikke alle, der husker dette. Derfor kan det være en god idé at investere i en oplader, som du f.eks. altid har liggende i din rejsetaske, så du ikke står flere tusinde kilometer fra din bopæl eller dit kontor med en computer, der er død for strøm. Har du en MacBook, så kan du blot nøjes med at købe en billig Mac oplader.

 

  1. Nødvendige rejsedokumenter

Dette punkt gør sig sådan set også gældende selvom du blot skal på en ferie. Det er altid vigtigt, at have de nødvendige rejsedokumenter i orden, hvilket kan betyde, at du skal sørge for et visum, hvis du f.eks. skal til USA eller til Australien. Skal du blot rejse indenfor EU, så skal du sørge for at huske dit pas, da du ellers får svært ved at komme nogen steder hen – så det er bestemt også vigtigt at huske!

 

  1. Adgang til Internettet

Hvis du er travl forretningsmand eller -kvinde, så er det naturligvis relevant at kunne være på nettet, når man rejser rundt. Det er ikke altid, at det er lige netop at finde steder, hvor du kan komme på nettet, så derfor kan det være en god idé enten at have en telefon med, som du kan bruge til internetdeling eller at investere i et trådløst bredbåndsmodem, så du nemt og hurtigt kan hoppe på nettet, når der er brug for det.

 

  1. Kontanter i rette valuta

Det er slet ikke alle steder i f.eks. Sydeuropa, hvor du kan få lov til at betale med kreditkort. Derfor er det en god idé at hæve nogle kontanter i rette valuta, inden du tager afsted – eller gøre det som noget af det første, når du lander i lufthavnen. F.eks. er taxachauffører i Sydeuropa ikke synderligt glad for at afregne med andet end kontanter.