Medierne er fyldt med historier om stressede og deprimerede danskere. Vi har 117 ting vi skal nå – og helst så hurtigt som muligt. Fra alle sider bliver der stillet krav og forventning til os. Det er ikke underligt, at mange føler sig presset i hverdagen.

Med så mange ting om ørerne kan det virke som om, der er evigheder til den næste ferie. Heldigvis kan man jo bare tage en lille ”miniferie” i form af et weekendophold. Her er 5 grunde til at tage på et weekendophold:

 

  1. Kom væk hjemmefra

Der er sikkert en lang to-do liste, der hober sig op af ting der skal ordnes i hjemmet. At tage væk i en weekend gør det meget nemmere at slappe af. Så kan du nemlig ikke se ukrudtet, græsset der burde blive slået eller stakittet der skal males.

  1. Slip for madlavningen

På et weekendophold skal du ikke tænke på at lave mad. Gå i hotellets restaurant eller på opdagelse ved din destination og nyd at blive vartet op ved middagsbordet.

  1. Fuldstændig afkobling

Weekendopholdet er en god anledning til fuldstændig afkobling. Lad din telefon og computer blive hjemme eller brug dem kun minimalt. Mails og opkald kan sagtens vente til på mandag.

  1. Fordyb dig

Få læst den bog, der har ligget på sengebordet de sidste 5 måneder, gå en lang tur i naturen eller gå på opdagelse på det lokale kunstmuseum.

  1. Kvalitetstid

Tid er formentlig det, der stresser os allermest. Der er simpelthen ikke nok. Brug et weekendophold til at få noget kvalitetstid med din partner, veninde eller hele familien.

 

Weekendophold findes i mange forskellige former og prisklasser.

Det kan være et hotel i en storby, et badehotel langs Danmarks kyst, et Bed & Breakfast eller noget helt tredje.

 

For det mest afslappende weekendophold kan det være en fordel, at vælge en mindre destination i Danmark. Der findes et stort udvalg af tilbud på weekendophold i Danmark. Det kunne f.eks. være et wellness ophold i Vejle eller en weekend ved vandet i Frederikshavn.