Der er oftest meget at holde styr på op til en ferie. Kufferterne skal pakkes, og det er om at huske det hele. Meget skal ordnes og planlægges, og vi hjælper dig lidt på vej med 3 ting, der er vigtige at huske, når du skal gøre dig klar til de afslappende dage.

Godt læsestof

Skal du afsted på ferie, hvor flyveturen vil tage meget af tiden, er det en god idé at have en spændende bog med. Det letter flyvetiden, så den ikke føles nær så lang. Skulle der opstå forsinkelser i lufthavnen, gør lidt læsestof det også lidt mere udholdeligt.
Skal du på kør-selv-ferie med familien er det også rart at have lidt at læse i, når forbindelsen på mobiltelefonen ikke længere er dækkende i udlandet, eller hvis du blot ønsker at koble hjernen fra, når børnene alligevel sidder bagi og sover.
Hører du til dem, der bliver køresyg, hvis du kigger ned i bilen, bussen eller toget findes der piller mod dette.

Hudpleje

Ligegyldigt om ferien går mod varme himmelstrøg eller det kolde klima, er det altid vigtigt at passe på huden i mod UV strålerne. Det kan du både gøre igennem din makeup med solfaktor eller solbeskyttelse i form af kropscreme eller olie. Står du og skal på ferie, kan du overveje at købe din solbeskyttelse på www.bellabellacci.dk, hvor du finder et bredt udvalg af kropscremer og makeup med solfaktor.

Fornuftigt fodtøj

Det er alfa og omega at huske det gode fodtøj til ferien. Står den på palmer og sol skal et par sandaler og et par sneakers i kufferten, så der både er fodtøj til turen går mod stranden, men også hvis du ønsker at gå lange ture og opleve omgivelserne. Pak evt. et par pæne sko til om aftenen, når man skal ud og spise.
Byder ferien sig på storby eller back-packing i ødemarken bør du overveje de solide vandresko med god aflastning til fødderne. Tag evt. nogle vabelplastre med i tilfælde af at uheldet skulle ske. Er det sommer i den storby du skal hen, kan du også pakke et par sandaler med, så du har noget at skifte imellem.