Det er i ferien, man får de allerbedste oplevelser sammen i familien. Der findes heldigvis mange forskellige måder at holde ferie på, så I kan få opfyldt jeres vildeste idéer, ønsker og drømme. Hvis I ikke er en familie, som sætter stor pris på at dase på stranden, shoppe løs i luksusbutikker eller løse kryds og tværs i sommerhuset, kan I overveje at tage på en mere aktiv ferie, hvor I får brugt både krop og hjerne. Læs med her for at få inspiration til anderledes aktiviteter på jeres ferie.

1. Slå kuglen i hullet

Minigolf er den perfekte aktivitet på ferien, hvis I gerne vil udfordres og føle jer underholdt uden at skulle bevæge jer alt for meget. Der findes baner med hjørner og vinkler, der virker umulige at skyde forbi. Det er her, I har muligheden for at teste jeres skudevner og koncentration, samtidig med at jeres lattermuskler bliver trænet. Det er helt klart en oplevelse, som vil få jer til at grine mere, end I længe har gjort sammen.

2. Sejl ud i det blå

En kanotur er en perfekt måde at komme ud og se egne af det danske land, som I ikke har oplevet før. I kan pakke en madkurv og tage et par tæpper med, så I er sikre på at kunne holde varmen. Det er ikke altid gnidningsfrit at tage på kanotur, så I kommer til at opleve hinanden på udfordrende tidspunkter og med fjollede grimasser, I aldrig vil glemme.

3. Bevæg jer op i højderne

I behøver ikke at lede efter et kæmpe bjerg i fjerne egne, hvis I godt kunne tænke jer at prøve kræfterne af med klatring i højderne. I kan nemlig få en helstøbt højdeoplevelse i den danske natur – det kræver blot, at I finder en klatrepark og tager udfordringen op i de forskellige klatrebaner, der er spændt ud mellem træerne. En klatrebane er virkelig noget, der udfordrer jeres fysiske styrke og udholdenhed. Men klatring er også noget, der udfordrer psyken. Det er nemlig en fordel at kunne bevare roen og tage et enkelt skridt af gangen, når man bevæger sig mellem de forskellige forhindringer, der er undervejs i banen. Det er en underholdende ferieaktivitet, som med garanti vil resultere i både koldsved og fantastiske grin.

Hvis I gerne vil bringes tættere sammen som familie, kræver det ikke andet end ferietid og en klatrepark i Jylland.